Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 10Ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ                                  Καλαμάτα 13  Ιουνίου 2013
Βύρωνος 67,  24100         Καλαμάτα                          Α.Π. 56
Πληροφ.   Παν. Μπαζίγος  6977948911
                                   Προς
1.      Περιφεριακή Ενότητα Μεσσηνίας
2.      Δήμους Καλαμάτας, Τριφυλία, Μεσσήνης Πύλου-Νέστωρος, Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης
3.      Πανμεσσηνιακή Ομοσπονδία Συλλόγων ΗΠΑ-Καναδά
4.      Πανμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αυστραλίας
5.      Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας
6.      Μεσσηνιακοί Σύλλογοι μέλη Αμφικτυονία
7.      Επίτιμα μέλη
Αποστολή με emails

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 10Ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αγαπητοί μας,
Σας γνωρίζουμε ότι το φετινό μας,  10ο  Τακτικό Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση μετά Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  θα διεξαχθεί στο COSTA NAVARINO, στου Ρωμανού Πυλίας, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 με ώρα έναρξης 09:00.
Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις  του Καταστατικού που ψηφίσαμε το 2012, οι  αλλαγές  που αφορούν την Γενική Συνέλευση είναι οι ακόλουθες:
1.      Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε 11μελές με Πρόεδρο και Συμπρόεδρο, ex officio, τον Αντιπεριφερειάρχη και ένα ορισμένο Δήμαρχο από τη σύνοδο των Δημάρχων Μεσσηνίας. Α’ Αντιπρόεδρος ορίζεται ex officio ο Πρόεδρος τα ΠΟΑΚ. Β’ Αντιπρόεδρος ορίζεται ex officio o ο Πρόεδρος της ΠΟΜΟ. Τα υπόλοιπα μέλη εκλέγονται με ψηφοφορία και αυτά είναι: δύο (2) από ΗΠΑ-Καναδά, ένα (1) από Αυστραλία, τρία (3) από Ελλάδα και ένα (1) από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Σε περίπτωση που δεν συμμετέχουν οι ομοσπονδίες ή υποψήφιοι από κάποια κατηγορία, τα αντίστοιχα αξιώματα τα καταλαμβάνουν οι υποψήφιοι της εγγύτερης ηπείρου (Άρθρο 6).
2.      Οι εκπρόσωποι των συλλόγων με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεστε  καθορίζονται από τον αριθμό των μελών των Ομοσπονδιών, Συλλόγων, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και Δήμων Μεσσηνίας. Κάθε σύλλογος που έχει άνω των χιλίων (1000) μελών εκπροσωπείται από εξ (6) αντιπροσώπους, άνω των πεντακοσίων (500) με πέντε (5), άνω των διακοσίων (200) με τέσσερεις, άνω των εκατό (100) με τρεις (3), άνω των πενήντα (50) με δύο (2) και άνω των είκοσι πέντε (25) με ένα (1). Οι σύλλογοι θα πρέπει πριν τις αρχαιρεσίες να  καταθέσουν βεβαίωση του αριθμού των  μελών τους και  τα ονόματα των εκπροσώπων τους στη Γενική Συνέλευση. Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας εκπροσωπείται από τον Αντιπεριφερειάρχη και τρεις (3) και κάθε Δήμος με το Δήμαρχο και δύο (2) ορισμένους εκπροσώπους (Άρθρο 17).
3.      ΟΙ συνδρομές των συλλόγων μειώθηκαν στα 40 ευρώ ετησίως. Επειδή δεν υπάρχουν έξοδα εγγραφής, παλαιοί σύλλογοι, που είχαν διακόψει τη συμμετοχή τους,  γίνονται ενεργοί με την επανεγγραφή τους και την πληρωμή της συνδρομής της τελευταίας περιόδου. Για να γίνουν μέλη νέοι σύλλογοι πρέπει να υποβάλουν: Αίτηση στο Δ.Σ., Καταστατικό και Αντίγραφο Απόφασης της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών (Άρθρο 2).
Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει:
1.      Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 το Σάββατο 29 Ιουνίου & ώρα 20.00, στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», στο Διοικητήριο Καλαμάτας,  θα γνωρίσουμε τον καθηγητή της Αεροδιαστημικής Μηχανικής και Αστροφυσικής Δρ. Περικλή Παπαδόπουλου. Θα αναπτύξει τις προοπτικές της Μεσσηνίας στον τομέα της αεροδιαστημικής και θα δώσει διάλεξη με θέμα «Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ».
2.      Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στη Νέδα και τα Πλατάνια θα γίνει το Πρώτο Αντάμωμα των Αποδήμων Μεσσηνίων.  Το διήμερο πρόγραμμα  περιλαμβάνει, το Σάββατο 20 Ιουλίου, το πέρασμα της Νέδας, το οποίο απευθύνεται κυρίως στους νέους και  την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. θα γίνει το καλωσόρισμα και χαιρετισμοί από όλους τους Μεσσηνίους στο Θέατρο Αρνόκουρου. Στη συνέχεια στο θέατρο θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με φαγητό. Το αντάμωμα γίνεται με συνεργασία των συλλόγων της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Tριφυλίας, Σύλλογος Φίλων Νέδας, Σύλλογος Πλατανίων, Σύλλογος Σιδηροκαστροτών, Σύλλογος Αυλωνιτών, Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας.
                                                                                                               
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα