Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αμ δε βρέχει

Γράφτηκε από  Επίκαιρο-m 
Ερωτηθείς για τους Ανδρέα Λοβέρδο και Αννα Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Ο κύριος Λοβέρδος είναι φίλος μου από την εποχή του Πανεπιστημίου και η κυρία Διαμαντοπούλου. Πάρα πολλά χρόνια έχουμε συνεργαστεί, και τους δύο τούς έχω παρακαλέσει κατ' επανάληψη να έχουν την ενεργότερη δυνατή συμμετοχή στο ΠΑΣΟΚ, από τις υψηλότερες δυνατές θέσεις.
»Στο κ. Λοβέρδο είχα προτείνει να είναι αντιπρόεδρος του κόμματος, στην κ. Διαμαντοπούλου ξεκίνησα με την πρότασή μου να είναι ό,τι θέλει, το πρώτο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Έκαναν άλλες επιλογές... Οι επιλογές αυτές δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ».[in.gr]
Epikairo: Και άντε ο Παπακωνσταντίνου με τον Ραγκούση είναι κατάλοιπα και αλεξιπτωτιστές, Οι  πρώην κολλητοί, oi σύμμαχοι, oi συνοδοπόροι; Το τάξιμο σπίτια δε χάλασε και ο Βάγγος......
με δημοκρατικές πάντα διαδικάσίες,  και με εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα και τις εσωκομματικές διεργασίες, τους έταξε τον ουρανό με τα άστρα, αλλά οι αχάριστοι, αντί να του πουν ότι βρέχει, τον έφτυσαν. Το παιδί να γίνεται θυσία για την παράταξη και όλοι (μα όλοι;;;;), να τον περιφρονούν. Άκλαφτος θα πάει πριν μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, στη μεγάλη (last year) Δημοκρατική Παράταξη.

ΥΓ Η πρόταση του Βαγγέλη προς την Διαμαντοπούλου, να είναι ότι θέλει τα σπάει πραγματικά. Αν δεν είναι κάποιο από τα γνωστά ψεμματάκια, στα οποία ως γνωστόν ο Βαγγελάκης διαπρέπει, θα πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα, στο μνημείο πολιτικού αμοραλισμού, δίπλα φυσικά στην ολόσωμη φωτογραφία του Μπένυ. Λογικό να τον φτύσει ο Λοβέρδος που του έταξε μια ταπεινή αντιπροεδρία στο  κόμμα του 5%, ενώ στην Αννούλα έταξε τον ουρανό με τα άστρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα