Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο Αιμίλιος Λιάτσος ζητά συγνώμη από τον Πάνο Καμμένο και τη γυναίκα του !

Πριν τις διπλές εκλογές της Ανοιξης και του Καλοκαιριού, ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή &13». Αρχικά είχε μεγάλη κυκλοφορία, αλλά οι κακεντρεχείς έλεγαν ότι οφείλονταν στις ροζ ταινίες που συνόδευαν το φύλλο κάθε Παρασκευή. (σ.σ: Η φώτο που ακολουθεί, είναι από αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ένα άλλο...δελτίο ειδήσεων, η δημοσιογραφική ευφυΐα του Λιάτσου και...ουδεμία σχέση με τα ροζ dvd, που μοίραζε στην εφημερίδα του, έχει...)


Κατά το κρίσιμο διάστημα της προεκλογικής μάχης η «Παρασκευή &13» πήρε θέση και ξεκίνησε τις πρωτοσέλιδες επιθέσεις σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Ελένης Τζούλης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι απειλούσαν την πορεία της ΝΔ με τίτλους «ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», «Π. Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ», «Κέρδισε 1 δισ. δρχ στη Σοφοκλέους», «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος», «Η σύζυγος Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών" στις 30 Μαρτίου η Παρασκευή &13» δημοσίευσε άρθρα για το Πάνο Καμμένο και τη σύζυγό του. 
Μάλιστα ο κ. Λιάτσος οδηγήθηκε και στο αυτόφωρο, φωτογραφημένος με τις χειροπέδες.
Η πορεία είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Ο δημοσιογράφος και των συνομιλητών του Αντώνη Σαμαρά, έκλεισε την «Παρασκευή &13» μέσα στο Καλοκαίρι και αφού η ΝΔ συγκρότησε κυβέρνηση. Ένα μήνα μετά ο Αιμίλιος Λιάτσος κατέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων. Δεκατέσσερις μήνες μετά ο γενικός διευθυντής ειδήσεων ζήτησε και πέτυχε με το ζεύγος Καμμένου εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Τα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ της «Παρασκευής & 13», «είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημοσιεύτηκαν από εσφαλμένη πληροφόρηση» δηλώνει ο Αιμίλιος Λιάτσος. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ.Πάνο Καμμένο και από τη σύζυγό του κ. Τζούλη Καμμένου, για όλα τα ανωτέρω δημοσιευθέντα και δηλώνω ότι δεν είχα πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψή τους», καταλήγει ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα