Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Εκπέμπει σήμα η ΝΕΡΙΤ από τις 6:00 το πρωί



Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίζεται από τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας στο 48 και στο 52 UHF. Στην οθόνη εμφανίζεται ότι το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο, ωστόσο πλέον πάροχος του σήματος είναι NΕΡΙΤ.
Πιθανότατα η εκπομπή γίνεται από την Πάρνηθα.
Ο Νίκος Μιχαλίτσης, πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλουν ως παράνομη την εκπομπή σήματος, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη να γράφει στο twitter: «Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea είναι παράνομη. Η ίδρυσή της δεν έχει εγκριθεί. Φέρνω την παρανομία Σαμαρά-Καναλαρχών στη Βουλή».Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα κανάλια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση του διαγγέλματος του πρωθυπουργού πριν από τη συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους ωστόσο προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.
Στο διάγγελμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει στην μέχρι τώρα γραμμή του και στους σκληρούς τόνους που επέλεξε εναντίον της ΕΡΤ των εργαζομένων και όσων στηρίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Επί του παρόντος οι κ.κ. Βαγγέλης Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης απορρίπτουν την συμβιβαστική πρόταση που τους μετέφερε την Παρασκευή ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης να γίνουν προσλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να αρχίσει να εκπέμπει άμεσα πρόγραμμα το δημόσιο κανάλι.
Aπό το ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σημερινή συνάντηση δεν θα προχωρήσει σε δηλώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως γινόταν κατά το παρελθόν, αλλά στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.
Στο μεταξύ, κανονικά συνεχίζονται οι απεργιακές εκπομπές της ΕΡΤ μέσω Διαδικτύου.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα