Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η νεολαία ΠΑΣΟΚ "σπάει" την συγκυβέρνηση και στηρίζει Παπανδρέου!!!

Προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά!
Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την "ευχή" του να είχε μία αντιπολίτευση σαν αυτή της ΝΔ τη διετία 2009 - 2011, εξαπέλυσε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας ευθέως την τότε κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
"Ποιος ξεχνάει την ανεύθυνη αντιπολίτευση 2009-2011, στην οποία ο κ. Σαμαράς έκοβε και ο κ. Τσίπρας έραβε;» επισημαίνεται χαρακτηριστικά "και σήμερα έρχονται όλοι και μιλάνε εκ του ασφαλούς" Η επιθεση της νεολαίας αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πως παρά την συγκυβέρνηση , στα ...χαμηλά των δύο κομμάτων είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα....
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Σαμαρά:
Η δήλωση Σαμαρά:" Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια αντιπολίτευση (σαν αυτή που έκανε η ΝΔ το 2009-11)", μας προκαλεί αισθήματα θυμηδίας. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δημιούργησαν από κοινού το ψευδεπίγραφο αντιμνημονιακό κίνημα, κινήθηκαν χέρι χέρι για δυο χρόνια και αποτέλεσαν τις διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Αυτό της δραχμής. Ποιος ξεχνάει την ανεύθυνη αντιπολίτευση 2009-2011, στην οποία ο κ. Σαμαράς έκοβε και ο κ. Τσίπρας έραβε;

Σήμερα, μιλάνε όλοι εκ του ασφαλούς. Ο κ. Σαμαράς, μετά την οβιδιακή μεταμόρφωση, ως ευρωπαϊστής πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας, μόλις χθες είπε ότι δεν θα ανεχθεί νέα μνημόνια. Αυτά που τώρα ισχύουν μάλλον θα τα αποδεχτεί σιωπηρά.

Δυστυχώς, οι πρωταγωνιστές αυτού του παραλογισμού δεν έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωρούν υποκρισίες και τακτικισμοί. Στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωράνε παλιά υλικά και παλαιοκομματικές λογικές.

http://politikologia1.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα