Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δε θα δώσει χρίσματα και στηρίξεις το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές

Ενώ το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρωβουλής......μία πάλι από τα ίδια!!!!!!!!
Χωρίς να δοθούν χρίσματα και στηρίξεις, αλλά με τις τοπικές κοινωνίες να είναι εκείνες που θα αποφασίσουν, θα κινηθεί η φετινή εκλογική διαδικασία για το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε προχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας, Ι. Χριστόπουλος.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε πως η φετινή χρονιά ξεκίνησε ελπιδοφόρα τόσο για τη χώρα όσο και για το κόμμα του. Κάνοντας απολογισμό δραστηριοτήτων, μίλησε για τη μέχρι σήμερα πορεία του νέου οργάνου (της νέας Ν.Ε.) που προέκυψε από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αναφερόμενος ταυτόχρονα σε σειρά παρεμβάσεων σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στις επισκέψεις κεντρικών στελεχών, όπως αυτή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νικ. Ανδρουλάκη, καθώς και στη συγκρότηση της τοπικής νεολαίας.

Είπε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στις διεργασίες και θα διατυπώσει τις προτάσεις του, ενώ ενημέρωσε ότι θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα ασχοληθεί με τα ζητήματα της Μεσσηνίας και θα παρουσιάσει προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού, τις οποίες θα θέσει στο τραπέζι του διαλόγου με τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτισαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διον. Αλευράς και Γ. Κατσούλης, καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Θόδ. Μπρεδήμας.
Το «παρών» έδωσαν, επίσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ι. Αργυράκης και Κων. Τσαπόγας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Π. Γκραίκης και Δημ. Φαββατάς, ο πρώην αντιδήμαρχος Γρηγ. Μασούρας, ο πρώην γραμματέας Μιχ. Σούμπλης και άλλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα