Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι γυναίκες της Κυπαρισσίας ξέρουν καλά να διασκεδάζουν! (φωτογραφίες)

Οι γυναίκες της Κυπαρισσίας, σύζυγοι και μητέρες, εργαζόμενες, αυτοαπασχολούμενες, άνεργες, επιστήμονες, αγρότισσες, απέδειξαν προχθές πως ξέρουν καλά, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, να περνούν όμορφα και να διασκεδάζουν!
Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας «ΓΑΙΑ», το βράδυ της Κυριακής στο «Εν Πλω» στην παραλία Κυπαρισσίας, ήταν μόνο η αφορμή και οι γυναίκες άδραξαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να περάσουν υπέροχα, να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν! Απόλαυσαν τη βραδιά, χάρηκαν, το γλέντησαν και το ευχαριστήθηκαν!
Για όλα είχαν φροντίσει τα μέλη του Δ.Σ. του δραστήριου συλλόγου, με την πρόεδρό τους Ελένη Διονυσοπούλου, τη διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος! Αφού έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, η πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει με τη βοήθεια των γυναικών, αναφέροντας χαρακτηριστικά την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς με δαπάνες των γυναικών και συνδρομές χορηγών: «Συναντήσαμε αντιδράσεις και δυσκολίες, όμως δεν αφήσαμε να μας πτοήσουν. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει! Εμείς δε διαχειριζόμαστε κονδύλια.

Ως σύλλογος προσπαθούμε να σας ευχαριστούμε με τη λιγότερη οικονομική συμμετοχή, όμως είμαστε ανοιχτές στην καλοπροαίρετη κριτική, ανοιχτά, χωρίς λόγια πίσω από την πλάτη.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, εμείς διοργανώνουμε εκδρομές, καφέδες, χορούς, με στόχο να αλλάξουμε την ψυχολογία μας».
Επίσης, ενημέρωσε για την αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο, καθώς και για την κινητή μονάδα μαστογραφίας που θα βρεθεί στην περιοχή το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Καυκάς και ο Γιάννης Μπαμπής με τη μουσική και τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν τις γυναίκες και ο χορός ήταν ασταμάτητος.
Το δε φλουρί έτυχε στη Βούλα (Σταυρούλα) Σωτηροπούλου – Καρατζά!
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Βιβή Παντελάκη, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πανουσιοπούλου και η πρόεδρος της Ένωσης Φιλιατρινών Γυναικών, Ελένη Μακρή!

Του Ηλία Γιαννόπουλου
tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα