Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη να κλέβει από Super Market ο Μιχάλης Λιάπης!

Κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν τοποθετημένες στον διάδρομο με τα ζαχαρώδη, κατέγραψαν καθαρά τον πρώην υπουργό, την ώρα που έκρυβε στη μέσα τσέπη του μπουφάν του, ένα σακουλάκι καραμέλες εισαγωγής (το οικονομικό μέγεθος)!


Η στιγμή που ο Μιχάλης Λιάπης κρύβει στο μπουφάν του το σακουλάκι με τις καραμέλες, όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας που καλού-κακού, είναι συνέχεια στραμμένη επάνω του

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Μιχάλης Λιάπης, που συνελήφθη από υπεύθυνους ασφαλείας γνωστού Super Market των βορείων προαστίων, την ώρα που έκρυβε προϊόντα σε ειδικά διαμορφωμένη θήκη, στα ρούχα του!

Εμφανώς αμήχανος, ο πρώην υπουργός, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων
που τον πλησίασαν την ώρα που αποχωρούσε από το αστυνομικό τμήμα, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, γιατί θεώρησε ότι οι καραμέλες ήταν δωρεάν, στα πλαίσια κάποιας διαφημιστικής προσφοράς.

Σε ανακοίνωση του δικηγόρου του, μετά τις κλασικές καταγγελίες για σκευωρία, αναφέρεται ότι «ο κ. Λιάπης ένιωσε ξαφνική υπογλυκαιμία και χρειάστηκε κάτι που να περιέχει ζάχαρη για να φορτίσει τις μπαταρίες του». Τέλος, διευκρινίζεται ότι σε ένδειξη καλής θέλησης, ο πελάτης του, όχι μόνο πρόκειται να πληρώσει τις καραμέλες αλλά και να αγοράσει ένα ολόκληρο κουτί σοκολατάκια!

Τέλος, εξοργισμένος με τον Μιχάλη Λιάπη φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, μόλις έμαθε τα «κατορθώματα» του ξαδέρφου του, πετάρισε με χαρακτηριστική ένταση τα βλέφαρά του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα