Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πεταλωτής: Ο Παπανδρέου πρέπει να έχει ρόλο στο ΠΑΣΟΚ!


Την άποψη του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να αποκτήσει ενισχυμένο ρόλο στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός Γιώργος Πεταλωτής σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ FM".
Υποστήριξε μάλιστα, ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα στερείται καθαρού πολιτικού λόγου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ηγεσία του κόμματος.
«Υπήρξε πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός που διαχειρίστηκε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στη νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας και με τα θετικά και αρνητικά, θα πρέπει να έχει ρόλο σαφέστατα και θέση. Αυτό, όμως, με όρους όχι όπως συνηθίσαμε μέχρι τώρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε στελέχη και πρώην πρωθυπουργούς που έχουν να προσφέρουν, απ’ έξω από την όλη συζήτηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε:
«Κάποτε, ως μεγάλα κόμματα, είχαμε την πολυτέλεια να βάζουμε κάποιους ανθρώπους στο περιθώριο, διότι πέρασαν ή θεωρούσαμε ότι έκαναν τον κύκλο τους, χωρίς να αξιοποιούμε απόψεις και συνεισφορά. Σήμερα, όμως, νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να περισσεύει σε αυτό το φτωχό πολιτικό σκηνικό και σε ένα ΠΑΣΟΚ που πρέπει να υπάρξει, αποκτώντας, όμως, έναν πολιτικό λόγο που σήμερα δεν έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα