Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ



ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ
 ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Το Λεμόνι είναι ένα θαυματουργό προϊόν που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα?
Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία?
Γιατί δεν ξέρεις γι ‘αυτό;
Επειδή υπάρχουν εργαστήρια που ενδιαφέρονται να  έχουν  τεράστια κέρδη. Μπορείτε να βοηθήσουμε έναν φίλο που έχει ανάγκη,  γνωρίζοντας  ότι ο χυμός λεμονιού είναι ευεργετικός στην πρόληψη της νόσου. Η γεύση του είναι ευχάριστη και δεν παράγει τις τρομερές συνέπειες της χημειοθεραπείας. Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν, ενώ αυτό το καλά φυλαγμένο μυστικό διατηρείται, έτσι ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο  τις  μεγάλες εταιρείες; Όπως γνωρίζετε, η λεμονιά είναι γνωστά για τις ποικιλίες του και λάιμ. Μπορείτε να τρώτε τα φρούτα με διάφορους τρόπους: μπορείτε να φάτε  σε πολτό,  χυμό, την προετοιμασία  σε ποτά, γρανίτες, γλυκά, κλπ. .. Ετσι έχετε ολες  τις  αρετές, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα που παράγετε  πάνω στις κύστες και τους όγκους. 
Το φυτό αυτό είναι μια δοκιμασμένη θεραπεία κατά των καρκίνων όλων των τύπων. Μερικοί
λένε ότι είναι πολύ χρήσιμο σε όλες τις παραλλαγές του καρκίνου. Θεωρείται, επίσης, ως ένα αντιμικροβιακό φάσμα έναντι βακτηριακών μολύνσεων και μυκήτων, αποτελεσματικό κατά των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, η οποία είναι πάρα πολύ υψηλή και ένα αντικαταθλιπτικό, καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων στον κόσμο, αναφέρει ότι μετά από περισσότερο από 20 εργαστηριακές δοκιμές από το 1970, τα εκχυλίσματα αποκάλυψαν ότι: καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα σε 12 καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος … Οι ενώσεις αυτού του δέντρου έδειξε 10000 φορές καλύτερο από το προϊόν αδριαμυκίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως σαν χημειοθεραπευτικό στον κόσμο, επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Και αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό: αυτός ο τύπος θεραπείας με εκχύλισμα λεμονιού καταστρέφει μόνο κακοήθη καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201

Πολλοί επαγγελματίες στα εστιατόρια  χρησιμοποιούν ή καταναλώνουν το σύνολο του λεμονιού και τίποτα δεν πάει χαμένο.
Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι σύνολό του, πάρτε τον τρίφτη σας, και κάντε  κομματάκι ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε) και πασπαλίζουμε πάνω από τα τρόφιμά . Πασπαλίστε το με σαλάτα λαχανικών, στο παγωτό, σε σούπα, δημητριακά, ζυμαρικά, μακαρόνια σάλτσα, ρύζι, σούσι, πιάτα με ψάρι, ουίσκι, κρασί …. ο κατάλογος είναι ατελείωτος.
Όλα τα τρόφιμα θα έχουν απροσδόκητα μια υπέροχη γεύση, κάτι που μπορεί να έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης το σύνολο λεμόνι, εκτός από την πρόληψη των αποβλήτων και την προσθήκη νέων γεύσεων στα φαγητά σας;
Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν  5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ό, τι το ίδιος ο χυμός λεμονιού.Η φλούδα λεμονιού βοηθά στην  εξάλειψη των τοξικών στοιχείων στο σώμα.

Στην Εγκυκλοπαίδεια του Healing Foods:

Ο χυμός φρούτων περιέχει κυρίως σάκχαρα και οξέα φρούτων, τα οποία είναι κατασκευασμένα κυρίως από το κιτρικό οξύ. Η Φλούδα λεμονιού αποτελείται από δύο στρώματα: το εξωτερικό στρώμα («ξύσμα»), η οποία περιέχει αιθέρια έλαια (6 τοις εκατό) που αποτελούνται ως επί το πλείστον από λιμονενίου (90 τοις εκατό) και κιτράλη (5 τοις εκατό), συν ένα μικρό ποσό της cintronellal, alphaterpineol, linayl, και οξικό γερανυλεστέρα. Το εσωτερικό στρώμα δεν περιέχει αιθέριο έλαιο, αλλά αντ ‘αυτού στεγάζει μια ποικιλία από  φλαβονογλυκοζίτες και παράγωγα της κουμαρίνης.Τα λεμόνια είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C. Επιπλέον, είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Β6, κάλιο, φολικό οξύ, τα φλαβονοειδή, και το  φυτοχημικό λιμονένιο.
½-ουγγιά (100 γραμμάρια)  είναι περίπου 2 μέτρια λεμόνια και παρέχουν 29 θερμίδες, 1,1 γραμμάρια πρωτεΐνης, 0,3 γραμμάρια λίπους, και 9,3 γραμμάρια υδατάνθρακα, με 2,8 γραμμάρια φυτικών ινών και 2,5 γραμμάρια φυσικών σακχάρων.
Το λεμονενίο το οποίο εξάγεται από τα λεμόνια, χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή σε κλινικές δοκιμές για τη διάλυση χολολίθων και δείχνει πολλά υποσχόμενο αντικαρκινικό δραστηριότητες.

Στο Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλόριντα των Τροφίμων και Γεωργικών Επιστημών σημειωθεί ότι:

Πρόσφατη έρευνα έχει επικεντρωθεί στην βιολογική δραστικότητα των ενώσεων που έχουν βρεθεί σε είδη εσπεριδοειδών, συμπεριλαμβανομένων των ενώσεων που ονομάζονται φλαβονοειδή, καροτενοειδή και limonoids, ιδίως από την άποψη των αποτελεσμάτων τους στην αντικαρκινική δράση. Τα  φλαβονοειδή έχουν δυνατότητες αντιοξειδωτικές  (προλαμβάνει τη γήρανση), αντι-καρκίνικές , αντι-ιικές , αντι-φλεγμονώδεις δραστηριότητες, επιδράσεις στην τριχοειδούς, και την ικανότητα μείωσης της χοληστερόλης.
Τα φρούτα και τα λαχανικά που περιέχουν λυκοπένιο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη σημαντική μείωση στον προστάτη και στον κίνδυνο καρκίνου. του μαστού.Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει επιπλέον ότι limonoidsαναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου σε εργαστηριακά ζώα και σε ανθρώπινα κύτταρα καρκίνου του μαστού, καθώς και τη μείωση της χοληστερόλης.

Ομοίως, το 2000, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Davis με θέμα «Οι δυνατότητες του Citrus limonoids ως αντικαρκινικά φάρμακα» παρατήρησε ότι:

Η Βιταμίνη C και φλαβονοειδή είναι αντιοξειδωτικές, ουσίες που εξουδετερώνουν δραστικά είδη  που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα του σώματος και να συμβάλλουν στην χρόνιες ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Τα καροτινοειδή, οι χρωστικές στα φρούτα και τα λαχανικά, όπως βήτα-καροτίνη, λυκοπένιο, λουτεΐνη και παρέχουν επίσης κάποια αντιοξειδωτική προστασία, αλλά έχουν και άλλες ευεργετικές δράσεις που αφορούν την ανάπτυξη των κυττάρων Το φολικό οξύ είναι μια βιταμίνη Β που είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του DNA, και επομένως είναι σημαντική για την ακεραιότητα του γενετικού υλικού σε κύτταρα και την υγιή ανάπτυξη των ιστών. Πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν ότι ήπια ανεπάρκεια φυλλικού οξέος μεταβάλλει τη δομή του DNA με έναν τρόπο που μπορεί να μειώσει την έκφραση των πρωτεϊνών ογκοκατασταλτικών. Μια έρευνα για το φυλλικό οξύ των τροφίμων έδειξαν ότι ο χυμός πορτοκαλιού είναι ο μεγαλύτερος συνεισφέρων στην πρόσληψη φυλλικού οξέος τροφίμων στον πληθυσμό των ΗΠΑ. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι καταναλωτές μπορουν  να εχουν ένα άλλο όφελος για την υγεία από το χυμό πορτοκαλιού και άλλα προϊόντα  με εσπεριδοειδών – φυτοχημικά που ονομάζονται limonoids -. ΤΑ οποία φαίνεται ΝΑ ΕΧΟΥΝ σημαντική αντικαρκινική ΔΡΑΣΗ

Α.Ε. 2004 ScienceDaily άρθρο αναφέρεται σε παρόμοια έρευνα από το Texas A & M Kingsville Citrus Κέντρο του Πανεπιστημίου:


Η έρευνα από επιστήμονες του Τέξας Γεωργίας σε πειράματα έδειξαν ότι οι ενώσεις εσπεριδοειδών που ονομάζεται limonoids στοχευμένες και σταματούν τα  κύτταρα  νευροβλάστωματος  στο εργαστήριο. Τώρα ελπίζουν να μάθουν τους λόγους για τη συμπεριφορά τους και τελικά να δοκιμάσουν το αφέψημα εσπεριδοειδών στον άνθρωπο.  Το νευροβλάστωμα αντιπροσωπεύει περίπου το 10 τοις εκατό όλων των καρκίνων σε παιδιά, δήλωσε ο Harris, και συνήθως είναι ένας συμπαγής όγκος στο λαιμό, το στήθος, το νωτιαίο λώρου ή επινεφριδίων.
Το εύρημα στα εσπεριδοειδή υπόσχεται όχι μόνο για τις δυνατότητές τους  στον καρκίνο, αλλά επειδή  το limonoids  δεν προκαλεί καμία παρενέργειες, σύμφωνα με τον Δρ Ed Harris,(Πείραμα Σταθμός βιοχημικός που συνεργάστηκε στη μελέτη με τον Δρ Bhimu Patil,  φυσιολόγος στο Texas A & M University-Kingsville Citrus Κέντρο Weslaco. “Limonoids) έχει φυσικά συστατικά,” δήλωσε ο Harris. “Σε αντίθεση με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα που είναι τοξικά, το  limonoids προφανώς δεν βλάπτει Είναι τα εσπεριδοειδή “μια τεράστια δεξαμενή με αντι-καρκινογόνες ουσίες”Δεν είναι παρούσα σε οποιαδήποτε άλλο φρούτο ή λαχανικό
Ωστόσο, το καλύτερο που μπορούμε να πούμε σε αυτό το σημείο είναι ότι τα εσπεριδοειδή  έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες που θα μπορούσαν  να βοηθήσουν στην προφύλαξη από τον καρκίνο. Δεν υπάρχουν όμως  αξιόπιστες επιστημονικές ή ιατρικές μελέτες που να ανέφεραν ότι τα λεμόνια έχουν βρεθεί να είναι μια «δοκιμασμένη θεραπεία κατά των καρκίνων όλων των τύπων

Πηγες
Urban Legends Reference Pages © 1995-2014 από snopes.com.
Carper, Jean. . ΤΟ Φαρμακείο Των ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Νέα ΥΟΡΚΗ: Bantam Books, 1988. ISBN 0-5533-4524-9 (σελ. 222-223).
Ferguson, JJ και Timothy Μ. Spann. “Ιατρική Χρήση Citrus.”
Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Οκτωβρίου 2002.
Ιακώβ, Robert, et al. . «Οι δυνατότητες του Citrus limonoids ως αντικαρκινικά μέσα”
Murray, Michael Εγκυκλοπαίδεια Healing Foods ..
Νέα Υόρκη:. Atria Books, 2005 ISBN 0-7434-8052-Χ (σσ. 286-287).
ScienceDaily. “Citrus δείχνει υπόσχεση για ορισμένα καρκίνο της παιδικής ηλικίας.”

www.newsmax.com
www.laysxtrawaves.gr
www.bichercancerinstitute.org
Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας
819 NLLC Charles Street
Βαλτιμόρη, MD 1201.

Τροποποιημένο πηκτίνη εσπεριδοειδών Anti-μεταστατικές ιδιότητες
υδατανθράκων Research, 28 Σεπ 2009
Οφέλη για την υγεία του Citrus limonoids Explored
ScienceDaily, 9 του Απριλίου 2005
α ορισμένα Childhood Cancer
ScienceDaily, 1 Δεκεμβρίου του 2004
Οι δυνατότητες του Citrus limonoids Ως αντικαρκινικά ΜΕΣΑ
Ευπαθή Χειρισμός τριμηνιαία, Μάιος 2000
Το Citrus Καρκίνος Beaters
BBC News, 23 Μαρτίου 1999
Λεμόνι – φαρμακολογικές χρήσεις
Drugs.com, 2009
Διατροφή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ μειώσει κίνδυνο καρκίνου
ΤΟΥ Στάνφορντ Cancer Center, 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα