Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ρέππας, Νταλάρα, Τσιόκας: Δεν θέλουμε να είμαστε συντονιστές σε επιτροπές του ΠΑΣΟΚ


Μετά τον Δημήτρη Ρέππα, που διέρρευσε προ ημερών ότι έχει σοβαρό ζήτημα στρατηγικής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και δεν θέλει καμία εμπλοκή με το σημερινό ΠΑΣΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία ακόμα στελέχη, μπήκαν στις λίστες με τους συντονιστές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς να έχουν ενημερωθεί και ενώ απέχουν από τις κομματικές διαδικασίες.
Η Άννα Νταλάρα, πρώην βουλευτής στη Β΄ Αθήνας, που σιωπηλά αποχώρησε από τις κομματικές διαδικασίες τους τελευταίους μήνες, διατύπωσε μάλιστα και την αντίθεση της, σε επικοινωνία με στελέχη του κόμματος, σε οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της. Με έκπληξη είδε το όνομα της στους συντονιστές. Προτιμώντας την σιωπή δεν βγήκε δημόσια να αποδοκιμάσει την κίνηση αυτή, αλλά η ίδια -όπως και η Ντίνα Λάζαρη και Χάρης Τσιόκας- δεν κρύβουν την δυσάρεστη έκπληξη τους, για την ξαφνική και άνευ ειδοποίησης, εμπλοκή τους.Οι παραπάνω δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους, αφενός για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν στην πρώτη περίοδο, μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Ευάγγελου Βενιζέλο, αποχώρησαν σιωπηρά και βλέπουν να «επανέρχονται» σε μια στιγμή δύσκολη, χωρίς να έχουν καν ρωτηθεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν είναι σημερινό φαινόμενο η απαξιωτική συμπεριφορά της εκάστοτε ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, προς στελέχη που δεν ήταν απόλυτα πιστά, τα οποία είτε περιφρονούσε, είτε αξιοποιούσε ανάλογα με την πολιτική συγκυρία.
Οι σημερινές πολιτικές συνθήκες επιβάλλουν στο ΠΑΣΟΚ μια εικόνα συσπείρωσης, επαναδραστηριοποίησης και χρησιμοποίησης στελεχών που δίνουν πολυσυλλεκτικότητα και ενοποιητικές τάσεις στο κατακερματισμένο ΠΑΣΟΚ και έτσι «παραγεμίζονται» λίστες με ονόματα που μέχρι χτες, έμοιαζαν ξεχασμένα. 
Από το pontiki.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα