Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Με στουρνάρι, απειλές και ταξίματα δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις το 2014

15 Μαΐου 2014 
 Λίγες μόλις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές και στο Δήμο Τριφυλίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο πιέσεων και εκμαυλισμού συνειδήσεων με επιχειρησιακούς εγκεφάλους και εκτελεστικά όργανα αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Τριφυλίας και υποψήφιους ή υποστηρικτές του συνδυασμού Κατσίβελα.
Λίγες μόλις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές, μηχανήματα του Δήμου, που ήταν σε ακινησία τρία χρόνια, ξεκίνησαν να δουλεύουν. Αγροτικοί δρόμοι συντηρούνται και στρώνονται με στουρνάρι.
Λίγες μόλις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές επιστάτες υποψήφιοι του κ. Κατσίβελα, κλείνουν λακκούβες, που ταλαιπωρούσαν τους δημότες τριάμισι ολόκληρα χρόνια.
Προφανώς, στη σύγχυση και τον πανικό τους από την εκλογική τους συντριβή που πλησιάζει, νομίζουν ότι απευθύνονται σε «στουρνάρια» πολίτες. Χωρίς μελέτες, χωρίς αποφάσεις, χωρίς εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, όπως μας καταγγέλλεται, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι, δίνουν εντολές σε ιδιώτες εργολάβους για προεκλογικά ρουσφέτια.
Λίγες μόλις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές βρέθηκαν πετρέλαιο, χειριστές και οδηγοί και απορριμματοφόρα και μηχανήματα εργάζονται διπλοβάρδιες. Ελπίζω έστω σε όσους εργάζονται υπερωρίες ο Δήμος να τους αποδώσει τα δικαιούμενα.
Λίγες μόλις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές υποψήφιοι σύμβουλοι χρησιμοποιούν πρωί και
βράδυ τα τηλέφωνα του Δήμου για να πιέσουν πολίτες να τους ψηφίσουν.
Η επερχόμενη εκλογική συντριβή του συνδυασμού Κατσίβελα, έχει σπείρει πανικό στο συνδυασμό και στους υποψηφίους του, που αγνοώντας επιδεικτικά στοιχειώδεις αρχές ηθικής και πολιτικού πολιτισμού, επιχειρούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις και να υφαρπάξουν ψήφους σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να περισώσουν ό,τι μπορούν. Άλλοι, τάζουν διορισμούς και μεταθέσεις χρησιμοποιώντας και εμπλέκοντας υπουργούς μέχρι και το όνομα του Πρωθυπουργού και τη συγγενική σχέση που έχει με υποψήφιο δήμαρχο. Είναι οι ίδιοι, που τριάμισι χρόνια δεν προσέφεραν το ελάχιστο στον τόπο και τους κατοίκους, παρά αλληλοκατηγορούνταν για θέσεις και αξιώματα.

Ζητώ από τον Δήμαρχο Τριφυλίας να παρέμβει αποτελεσματικά και να προασπίσει την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Μηχανήματα, υπάλληλοι και υποδομές υπάρχουν για να  υπηρετούν τον Δήμο και τους Δημότες και όχι τα μικροκομματικά αλλότρια και ιδιοτελή συμφέροντα συγκεκριμένων υποψηφίων και του συνδυασμού Κατσίβελα.

Ζητώ από τους υποψηφίους να πάψουν να θεωρούν τους Δημότες άβουλα όντα και υποχείριά τους. Να μην υποβαθμίζουν και μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ζητώ από τους δημότες του Δήμου Τριφυλίας, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, να πουν το μεγάλο «όχι» σ' αυτούς που με τριτοκοσμικές αντιλήψεις και πρακτικές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Ζητώ από τους δημότες Τριφυλίας να πουν το μεγάλο και ηχηρό «ναι», με την ψήφο τους στις 18 Μαΐου, στην «Τριφυλία αλλάΖΕΙ».

Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ μαζί με τους πολίτες! 

Ιωάννης Γ. Παπανικολάου
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας (Δ.Ε Κυπαρισσίας)

3 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

  ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ
  ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
  ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ή
  ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΤΑ;
  ΚΑΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.....
  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

  Ονόματα Κύριοι, Ονόματα!
  Άλλως λέτε μπούρδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

  ΣτατηγοΛΙΓΟΥΛΗ!
  Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ...
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.........!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα