Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
Με αφορμή τις ευρωεκλογές της προσεχούς Κυριακής και την κρισιμότητά τους, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευάγγελος Παπαγεωργίου "καταθέτει", με δήλωσή του, την πεποίθησή του πως οι Έλληνες θα δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης των μνημονίων και ελπίδας για μια άλλη Ελλάδα, που θα τη σέβονται και θα την αναγνωρίζουν στην Ευρώπη ως ισότιμη χώρα με άποψη και λόγο.

«Με αίσθημα ευθύνης οι Ελληνίδες και οι Έλληνες προσέρχονται την Kυριακή 25 Μαΐου στις κάλπες για ανάδειξη Ευρωβουλευτών. Είναι η κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, επειδή είναι άμεσα συνυφασμένη με την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον όλων μας, των παιδιών και των οικογενειών μας.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν την ευθύνη να στείλουν ένα μαζικό, ηχηρό και ανατρεπτικό μήνυμα στους πάντες.
Ένα μήνυμα σαφές, ξεκάθαρο και αποφασιστικό:
ΩΣ ΕΔΩ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ.

Η Ελλάδα για να σταθεί στα πόδια της, να είναι μια χώρα ανεξάρτητη και να προσφέρει στους πολίτες της ευημερία, αγωνίστηκε διαχρονικά απέναντι σε θεριά και κέρδισε. Κέρδισε γιατί έχει ένα λαό υπερήφανο και αγωνιστή. Ένα λαό που δεν σκύβει το κεφάλι, τιμά τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, αγωνίζεται καθημερινά για να κερδίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του.
Η πατρίδα έχει ανάγκη τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Η Ελλάδα μας, τα παιδιά μας, οι οικογένειές μας έχουν ανάγκη από Δημοκρατία, ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη.
Έχει ανάγκη τώρα τη συνειδητή ψήφο μας. Την ψήφο ελπίδας και ανατροπής. Την ψήφο που θα γυρίσει σελίδα και θα απαλλάξει τη χώρα από τα Μνημόνια και την καταπάτηση της νομιμότητας.
Η Ελλάδα, όλοι μας, έχουμε ανάγκη από ΨΗΦΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Όλες και όλοι, λοιπόν, την Κυριακή στις κάλπες: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Αυτοί που πλήγωσαν την Ελληνίδα και τον Έλληνα, αυτοί που λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο και τις περιουσίες των πολιτών, πρέπει να πάρουν ένα αποφασιστικό μήνυμα.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη τώρα όλες και όλους μας. Όλοι στις κάλπες. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μέρος και αποφασιστικός παράγοντας της μεγάλης δημοκρατικής ανατροπής και της ελπίδας».

Ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θράκης και στο Λονδίνο ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο «Ευρωπαϊκό Δίκαιο». Στην Ελλάδα ίδρυσε τη νομική εταιρεία «EURO-CONSULTANTS»,αναλαμβάνοντας κυρίως εμπορικές και αστικές υποθέσεις ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Τη διετία 1981-1983 υπήρξε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παπάγου και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας των Βορείων Προαστίων, ενώ την τετραετία 1991-1994 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παπάγου. Το 2012 εντάχθηκε στο Κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
τηλ.: 6945-930606
mail: evpapage@evpapage.gr
http://papageorgiou844.wordpress.com/
https://www.facebook.com/pages/Ευάγγελος-Παπαγεωργίου/1495774113974726?ref=hl

Γραφεία Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Χαροκόπου 2 και Συγγρού 196 / Καλλιθέα 17671
τηλ.: 210 954 5000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα