Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Κυπαρισσία 26/05/2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και το αποτέλεσμά τους, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Πρωτίστως θέλω να συγχαρώ το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς  και Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου μας, και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Θέλω επίσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και έδωσαν τον δικό τους αγώνα είτε ως επικεφαλής συνδυασμών είτε ως υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Είναι προφανές ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη την συστράτευση όλων των δυνάμεων και όλων των συμπολιτών μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου μας που συμβάλανε στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και στις δύο φάσεις της.

Προσωπικά κράτησα τον λόγο μου για αυστηρή θεσμική ουδετερότητα, ανεξάρτητα από την προσωπική μου θέση που ως πολίτης δικαιούμαι να έχω για την οποία και πάλι τήρησα τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα.
Είναι αυτονόητο ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει όπως άλλωστε έχει υποχρέωση την άσκηση των καθηκόντων της μέχρι τη λήξη της θητείας της”.

                                                                     

                                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα