Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Θ.Πάγκαλος: Θέτω ευθέως θέμα ηγεσίας για το ΠΑΣΟΚ

31D37E10D2457BFD5F81A604A5C91BF8.jpg
 Γράφτηκε από τον  Επίκαιρο-s
Θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ευθέως ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τασσόμενος κατά του συνεδρίου με τη μορφή που πάει να γίνει.
«Οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απέτυχαν» είπε, υποστηρίζοντας ότι τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και ο Φώτης Κουβέλης δεν μπορούν να ανανεώσουν το χώρο...
«Θα ήθελα την αλλαγή ηγεσίας. Και βεβαίως το θέτω για το ΠΑΣΟΚ. Ευθέως. Είναι αυτονόητο» σημείωσε, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο κόμμα υπό προϋποθέσεις.
«Το κλείνουν το ΠΑΣΟΚ και διώχνουν κόσμο. Εμένα, με έχουν διώξει. Βεβαίως θα ανταποκρινόμουν στην πρόσκληση (να γυρίσω πίσω, εάν άλλαζε ηγεσία), αν και δεν ξέρω ποιο θα είναι το περιεχόμενο της πρόσκλησης, αλλά θα ανταποκρινόμουν στις συνομιλίες. Αν το να μιλήσουμε σημαίνει να μιλάει κάποιος και εγώ να ακούω, πρέπει να σας πω ότι έχω τέτοιες εμπειρίες».
Αναφερόμενος στην πολιτική των συμμαχιών επεσήμανε πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, υποστηρίζοντας ότι: «Όταν ένα κόμμα έχει τη φήμη και το ιδεατό μέγεθος και την παράδοση του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του είναι ταυτόχρονα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και έρχεται και μαζεύει κάποιους καθηγητές πανεπιστημίου επειδή ήταν καλοί άνθρωποι, αλλά δεν αξίζουν τίποτα από πολιτική άποψη και μαζεύει και τον κ. Λοβέρδο με τον ακόλουθό του, τον κ. Αηδόνη, και όλοι αυτοί μαζί παίρνουν 8%. Δηλαδή, χάνουν και τέσσερις μονάδες από το 12%. Ακούω τώρα για συνέδρια. Αν είναι μόνο για την αναβάπτιση της υφισταμένης ηγετικής ομάδας ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αυτά δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και θα συνεχίσει να είναι μπροστά τους η κατηφόρα και η παρακμή». [in]

Epikairo: Ωμή η αλήθεια, ξεκάθαρη και η πρόταση από τον Θόδωρο Πάγκαλο. Οι υπόλοιποι ακόμη μασάνε τα λόγια τους ή πανηγυρίζουν με υποκρισία τα μονοψήφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα