Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ομιλία Ανδρινόπουλου στα Φιλιατρά 23-5-2014 (όλο το κείμενο και το video)

 Για να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Λίγα εικοσιτετράωρα μένουν για να τελειώσει αυτός ο αυτοδιοικητικός δρόμος που θα οδηγήσει σε ανατροπή του καθεστωτικού συστήματος λειτουργίας του Δήμου.
Πριν αρχίσω όμως την ομιλία μου, θα ήθελα να συγχαρώ τους δύο πρώην συνυποψήφιους μου, τον κ. Θεοδωρακόπουλο και τον κ. Κουκούμη, για τον όμορφο και έντιμο αγώνα, με υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που έδωσαν και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλούς αγώνες για το καλό της Τριφυλίας μας.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σας οι συνεργάτες μου και εγώ πρώτον για να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε την περασμένη Κυριακή και δεύτερον για να δηλώσουμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωσή μας.
Να σας ευχαριστήσω διότι παρά τι κίβδηλες υποσχέσεις, παρά το όργιο του μικροκομματισμού και της ρουσφετολογίας σταθήκατε όρθιοι και δεν σκύψατε το κεφάλι. Δεν προσκυνήσατε ανθρώπους και νοοτροπίες, που είναι υπεύθυνοι για το κατάντημα της πατρίδας μας.
Σταθήκατε αταλάντευτοι σαν βράχοι στις αρχές και στους στόχους του συνδυασμού μας η Τριφυλία αλλάζει και παίρνουμε και μείς δύναμη από τη δύναμη σας, για να συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα που αρχίσαμε μαζί.
Και ο αγώνας συνεχίζεται.
Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί έχουμε ανεξάντλητες δυνάμεις.
Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί πιστεύουμε στις αρχές και στις αξίες που διακηρύξαμε.
 Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί πιστεύουμε στη δύναμή σας στην αντοχή σας, στην αξία των προτάσεων μας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα, γιατί ο αγώνας μας γίνεται για κάθε  πόλη και για κάθε χωριό της Τριφυλίας. Και γίνεται χωρίς ιδιοτέλειες και βλαχοπολιτικές.
Γίνεται με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας.
Γίνεται από ανθρώπους ελεύθερους, ανεξάρτητους, ασυμβίβαστους.
Όταν ξεκινήσαμε τον αγώνα μας γνωρίζαμε ότι έχουμε να πολεμήσουμε με κατεστημένες αντιλήψεις και νοοτροπίες.
Γνωρίζαμε ότι είχαμε να παλέψουμε με ιδιοτέλειες και συμφέροντα.
Γνωρίζαμε ότι απέναντι μας θα βρίσκαμε ανθρώπους που θεωρούν την Τριφυλία τσιφλίκι τους.
Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα μας και όμως οι συνεργάτες μου και εγώ τολμήσαμε.
Τολμήσαμε να υπερβούμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Τολμήσαμε να ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά  του τόπου μας.
Τολμήσαμε να αντιπαραταχθούμε στις κομματικές νοοτροπίες.
Και παρουσιάσαμε σε σας, στο λαό της Τριφυλίας  έναν πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό.
 Ένα συνδυασμό που αποτελείται από ελεύθερους και ανεξάρτητους ανθρώπους. Τολμήσαμε την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.
Τολμήσαμε την ρήξη  με τις αγκυλώσεις και τις  πρακτικές του παρελθόντος.
Τολμήσαμε να παρουσιάσουμε ένα συνδυασμό που στην πλειονότητά  του αποτελείται από νέους ανθρώπους με όραμα και γνώση με συλλογικό πνεύμα, με μεράκι και κέφι για αγώνα και δουλειά.
 Και από το γεωγραφικό κέντρο του Δήμου Τριφυλίας και από τα Φιλιατρά, υψώνουμε στεντόρεια τη φωνή μας και κηρύσσουμε σε όλη την Τριφυλία ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται.
 Ότι είμαστε εδώ, αταλάντευτοι στις θέσεις μας. Στις επάλξεις ενός συνδυασμού που έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Τριφυλία.
 Ένα πρόγραμμα που είναι προϊόν της πείρας μας από την Διοίκηση του Δήμου, της συλλογικής δράσης των μελών του συνδυασμού μας και του οράματός μας για την ανάδειξη του Δήμου Τριφυλίας σε πρότυπο Δήμο.
 Και μπορεί να γίνει πρότυπος Δήμος, διότι έχει όλες τις δυνατότητες της ανάπτυξης αλλά και το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό για αυτήν την ανάπτυξη και την πρόοδο.
Από τα Φιλιατρά, την πόλη της παράδοσης και της προόδου,  την πόλη του πολιτισμού και της αγροτικής ανάπτυξης, καλούμε όλους τους Τριφύλιους να συμπαραταχθούν μαζί μας και να αγωνισθούμε όλοι μαζί για τη νίκη της Κυριακής.
Καλούμε όλους τους Τριφύλιους να πυκνώσουν  τις γραμμές μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Φθάνουν πια οι κομματικές παρεμβάσεις, οι πιέσεις, οι κίβδηλες υποσχέσεις, ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων η εκμετάλλευση του πόνου και της ανάγκης.
Φθάνει πια η πολιτική της φτωχοποίησης των Ελλήνων. Φθάνουν πια τα χαράτσια και οι φόροι. Ας αντισταθούμε .
Και ο συνδυασμός μας η Τριφυλία αλλάζει σηκώνει τη σημαία της ανεξαρτησίας και της αντίστασης. Ας αντισταθούμε στη συρρίκνωση των υπηρεσιών στο Δήμο μας. Ας βροντοφωνάξουμε όχι πια άλλες καταργήσεις υπηρεσιών, όχι άλλη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
 Δε ζητάμε χάρες και ρουσφέτια. Ζητάμε αυτά που μας ανήκουν. Ο Δήμος εκτός από τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει στο Δημότη, που είναι πρώτιστο καθήκον μας, πρέπει να συμμετέχει στις αγωνίες και στους αγώνες των πολιτών του για ένα καλύτερο αύριο.
 Ο κάθε Δήμος δεν είναι ένα απομονωμένο κομμάτι. Είναι ένα κομμάτι της πατρίδας μας. Άρα πρέπει να συμμετέχει σαν ζωντανός οργανισμός στους γενικότερους προβληματισμούς των Ελλήνων.
Και όμως οραματιζόμαστε ένα Δήμο που να συμμετέχει και να πρωτοπορεί στους αγώνες των Ελλήνων για μια καλύτερη ζωή.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα έχει λύσει τα προβλήματα της καθαριότητας, της αποχέτευσης της ύδρευσης και της οδοποιίας.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο με τις υγειονομικές του υπηρεσίες και τις υπηρεσίες ασφαλείας πλήρως επανδρωμένες. Όχι άλλη υποβάθμιση.
 Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα  εξασφαλίζει άριστες συνθήκες λειτουργίας στα εκπαιδευτήρια της περιοχής μας.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα παρέχει άριστες συνθήκες λειτουργίας των αθλητικών  τους εγκαταστάσεων και θα δημιουργεί διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.
 Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα δημιουργεί δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τη  γνώση.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα έχει ενεργούς πολίτες που θα στηρίζει τη συμμετοχή τους στα κοινά.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες αλλά και τους νέους ανθρώπους.  Το μέλλον ενός τόπου είναι τα  νιάτα  του.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα συμμετέχει στους   σχεδιασμούς της περιφέρειας για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής μας.
 Οι πολίτες και ο Δήμος πρέπει να έχουν αποφασιστικό λόγο σε κάθε τι που επηρεάζει τη ζωή τους. Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα είναι αλληλέγγυος σ αυτούς που έχουν ανάγκη.
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με δεδομένη την περικοπή πόρων, ο Δήμος όφειλε να είχε συγκροτήσει Γραφείο Ευρωπαϊκών και άλλων προγραμμάτων, ώστε με πλήρεις φακέλους να διεκδικεί και πετυχαίνει χρηματοδοτήσεις για υπηρεσίες, δράσεις και έργα καθημερινότητας καθώς και αναπτυξιακής προοπτικής. Αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα και αυτό θα κάνουμε αμέσως  μόλις αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου.
Συμπατριώτες  και Συμπατριώτισσες,
Εμείς σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα με όραμα και προοπτικές ανάπτυξης. Εμείς σας προτείνουμε ένα συνδυασμό που βγήκε από το λαό και όχι από τα κομματικά μαγειρεία.
 Γι αυτό τολμούμε να απευθυνθούμε στις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις και τις καλούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας. Μας ενώνει το πνεύμα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.
Απευθυνόμαστε σε κάθε ελεύθερο και ανεξάρτητο  Τριφύλιο. Σε αυτούς που στηρίζονται στα πόδια τους και όχι σε κομματικά δεκανίκια. Η Τριφυλία αλλάζει, είναι ο συνδυασμός που αγκαλιάζει όλους τους Τριφύλιους.
 Η Τριφυλία αλλάζει, είναι ο συνδυασμός της ένωσης και της συνεργασίας. Η Τριφυλία αλλάζει είναι ο συνδυασμός των  ενεργών πολιτών.
Είναι  ο συνδυασμός της πρωτοπορίας και της δράσης.
Είναι ο συνδυασμός της Ανανέωσης.
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Εμείς μέχρι σήμερα δίνουμε μία δύσκολη εκλογική μάχη. Δυσκολότερη από τις προηγούμενες εποχές ως προς το κλίμα και τα μέσα  που χρησιμοποίησε και συνεχίζει να χρησιμοποιεί  ό άλλος συνδυασμός.
Εμείς δε δώσαμε υποσχέσεις για ρουσφέτια και διορισμούς.
Εμείς δεν ασκήσαμε ψυχολογικές πιέσεις σε συνδημότες μας για να μη συμμετέχουν σε συνδυασμούς άλλων παρατάξεων.
Εμείς δε βάλαμε 50 ΕΥΡΩ σε φακελάκια μαζί με ψηφοδέλτια, ούτε εξοφλήσαμε μικρολογαριασμούς ψηφοφόρων μας και ούτε τους στείλαμε τσάντες με τρόφιμα από σουπερμάρκετ αυτή την περίοδο, για εξαγορά συνειδήσεων.
Εμείς δεν κάναμε έργα της τελευταίας στιγμής, ούτε κλείναμε μπαλώματα στους δρόμους, με μια φτυαριά άσφαλτο.
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Ο κ. Κατσίβελας στις διάφορες ομιλίες του στις πόλεις του Δήμου μας, εκτός από τις γενικότητες που αναφέρει, διότι δεν έχει συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα να μας προτείνει, επιδίδεται σε επιθέσεις απέναντι σε μένα και τους  συνεργάτες μου προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει εντυπώσεις και να υφαρπάξει την ψήφο των Τριφύλιων Δημοτών.
Ελέχθη από τον κ. Κατσίβελα, ότι μία ομάδα απόστρατων αξιωματικών προσπαθεί να καταλάβει το Δήμο.  Από πότε ο κ. Κατσίβελας απαγορεύει στου απόστρατους αξιωματικούς να προσφέρουν στον τόπο τους και να ασχοληθούν με τα κοινά και την πολιτική.
Ποια είναι η αντίληψη του κ. Κατσίβελα?
Οι στρατιωτικοί που υπηρέτησαν την πατρίδα, κάτω από δύσκολες συνθήκες και όχι βολεμένοι στον τόπο καταγωγής τους, δεν πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά και την πολιτική?
Ας μας απαντήσει ο κ. Κατσίβελας εάν η παράταξή του θεωρεί ντροπή την ιδιότητα του Έλληνα αξιωματικού?
Ελέχθη από τον κ. Κατσίβελα ότι εγώ ανέφερα έργα που έγιναν στους Γαργαλιάνους κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως αντιδήμαρχος.
 Πληροφορήθηκε σωστά σε πιο πρόσωπο μιλούσα?
 Έπρεπε κατά την άποψή του να μην πω τίποτα, για αυτά που έγιναν με σωστό προγραμματισμό,  αρίστη εκμετάλλευση των υφισταμένων μέσων και μηχανημάτων αλλά και σωστή αξιοποίηση του προσωπικού της ΔΕ Γαργαλιάνων?
Δε θα έπρεπε να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας?
 Η μήπως όχι,  για να το εκμεταλλεύεται και να λέει ότι και εγώ δεν έκανα τίποτε ως Δημοτική αρχή όπως και όλοι οι άλλοι? 
Ελέχθη από τον κ. Κατσίβελα, εδώ στα Φιλιατρά, ότι εμείς έχουμε κάτω από τη μασχάλη μας καρπούζια διαφόρων χρωμάτων και αναρωτήθηκε, πως θα τα κρατήσουμε όλα μαζί.
Δηλαδή ο κ. Κατσίβελας εάν θα εκλεγεί Δήμαρχος, θα μπορεί να κρατήσει μόνο το έγχρωμο καρπούζι της δικής του παράταξης ?
Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα χρώματα, θα έχουν άλλο Δήμαρχο?
Ελέχθη από τον κ. Κατσίβελα, ότι εγώ ήμουν υπεύθυνος για την Οργάνωση και τα οικονομικά του Δήμου και έχω ευθύνη για την όχι καλή λειτουργία του Δήμου. Προφανώς είναι λάθος πληροφορημένος, διότι ο ΟΕΥ του Δήμου είναι αποτέλεσμα αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Εάν δεν υλοποιήθηκε σωστά δεν είναι δική μου ευθύνη, αλλά αυτού που έλαβε τις αποφάσεις και τοποθέτησε το Προσωπικό, όπου και όπως αυτός έκρινε σωστό.
 Επίσης όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, όπως η Τεχνική, η Οικονομική κ.λ.π, είχαν και έχουν προϊσταμένους αντιδημάρχους οι οποίοι είχαν και την ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών τους. Από αυτούς και από το Δήμαρχο  έπαιρναν εντολές και από αυτούς θα έπρεπε να γίνεται ό έλεγχος υλοποίησης των αποφάσεων τους και όχι από μένα.
Γνωρίζει ο κ. Κατσίβελας ότι στις Δημοτικές ενότητες υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο του Καλλικράτη, για τη σωστή λειτουργία και έλεγχο των υπηρεσιών είναι ο τοπικός αντιδήμαρχος?
Πόσοι από όλους τους παραπάνω είναι στο συνδυασμό του?
Θέλω επιπλέον να τον ενημερώσω, ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με την οικονομική υπηρεσία. Από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι το Μάρτιο του 2014 ήμουν μόνο Πρόεδρος Της Οικονομικής Επιτροπής και όχι υπεύθυνος για τη λειτουργία της οικονομικής Υπηρεσίας και το 95% των αποφάσεων πού είχαμε λάβει ως οικονομική επιτροπή, ήταν ομόφωνες.
 Πράγμα που σημαίνει ότι είχαν πεισθεί για την ορθότητα των αποφάσεων και η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση. Να αναζητήσει λοιπόν το Λίγο ο κ. Κατσίβελας ανάμεσα στους δικούς του συνεργάτες.  
Για τις κρυφές συνεννοήσεις, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κ. Κατσίβελας,  τον ενημερώνω ότι αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με το συνδυασμό του  κ.  Μπακούρου, και  όλες οι συζητήσεις έγιναν στο προσκήνιο παρουσία πολλών ατόμων. Καμία κρυφή συνεννόηση δεν υπήρξε για ιδιαίτερη μεταχείριση ή υποσχέσεις για το μέλλον.
Όσον αφορά στο θέμα του Νοσοκομείου, ο κ. Κατσίβελας πρέπει να παραμείνει αρκετά χρόνια  διοικητής  ΥΠΕ, για να επαναφέρει το Νοσοκομείο στα επίπεδα λειτουργίας επί προεδρίας Μπακούρου.  Η κοινωνία γνωρίζει πόσες ειδικότητες γιατρών υπήρχαν τότε και πόσες  τώρα. Ξέρει πολύ καλά επίσης τι υποδομές δημιουργήθηκαν. (τεχνικό νεφρό, κτιριακές βελτιώσεις, κεντρική παροχή οξυγόνου κλπ) Ο κ. Κατσίβελας που δεν θέλει το λίγο για την Τριφυλία, στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας πέτυχε το ολίγιστο.
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Εμείς μέχρι σήμερα δεν προβήκαμε σε προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, όπως έκανε ο κ. Κατσίβελας για τη σταδιοδρομία μου και για τις μεταθέσεις μου στον Ελληνικό Στρατό.
Σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησα δε με έστειλε καμία κυβέρνηση και κανένα πολιτικό γραφείο. Με έστειλε ο Ελληνικός Στρατός και έχω αποδείξει,  ότι όλες οι θέσεις που κατείχα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου καριέρας, ήταν θέσεις υψηλής ευθύνης,  πρώτης γραμμής, ανάλογες του βαθμού και των ικανοτήτων μου και όχι θέσεις βολέματος από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.  
Πάντοτε επεδίωκα την πρώτη γραμμή αψηφώντας τους κινδύνους, διότι έτσι αντιλαμβανόμουν την αποστολή μου ως αξιωματικού.
Αυτή η αντίληψη ζωής όμως είναι ξένη προς τους ανθρώπους που έχουν αναλώσει τη ζωή τους στη μούχλα της κομματικής καμαρίλας.
Στους ανθρώπους που μοναδικός στόχος τους είναι να’ ρθουν στα πράγματα,  όχι για να υπηρετήσουν γενικούς σκοπούς και στόχους, αλλά για να πουλήσουν μικροεξυπηρετήσεις, να το παίζουν κομματάρχες και να πάρουν κομμάτι από την πίτα της εξουσίας.
Εμείς ότι κερδίσαμε στη ζωή μας το κερδίσαμε παλληκαρήσια και δε στηριχτήκαμε σε κομματικές συγγένειες και γνωριμίες. 
Ελέχθη από τον κ. Κατσίβελα, ότι εγώ απουσίαζα από τον τόπο μου διότι προφανώς δεν τον αγαπούσα όπως αυτός.
Του απαντώ λοιπόν, ότι απουσίασα από τον τόπο μου διότι υπηρετούσα την πατρίδα μου, αλλά η καρδιά μου και η ψυχή μου ήταν πάντα εδώ.
Και το έχω αποδείξει αυτό.
Ερωτώ και εγώ με τη σειρά μου τον κ. Κατσίβελα, Τι ακριβώς θέλει να είναι, Γιατρός στο ΚΥ, βουλευτής, Δήμαρχος, διορισμένος διοικητής ΥΠΕ?
 Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Κατσίβελας εάν θα είναι στην Τριφυλία μετά τις εκλογές?
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Η πολιτική αντιπαράθεση έχει τα όριά της. Ο κ. Κατσίβελας τα ξεπέρασε και κινείται στα όρια της αμετροέπειας.
 Η κοινωνία της Τριφυλίας είναι πολύ μικρή και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. Εμείς απλά θα δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι στηριχθήκαμε στις δικές μας δυνάμεις.
Δε στηριχθήκαμε ούτε σε κομματικούς μηχανισμούς, ούτε σε κυβερνητικά δεκανίκια, Εμείς  δε σπαταλήσαμε χρήματα, ιδιαιτέρως τώρα που ο λαός υποφέρει. Εμείς αγαπητοί φίλοι απλά δεν είχαμε μπάρμπα στην Κορώνη.
Εμείς στηριχθήκαμε σε σας και μόνο σε σας. Ο αγώνας μας έχει ένα μοναδικό σκοπό, την πρόοδο της Τριφυλίας και ένα μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για την Τριφυλία.
Και ο αγώνας μας και η αγάπη μας δεν πρόκειται να σταματήσουν στις 25 Μαΐου. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη  και η νίκη είναι νίκη δική μας είναι νίκη της Τριφυλίας.
Εμπρός λοιπόν ας δώσουμε τα χέρια και ας προχωρήσουμε ενωμένοι και δυνατοί. Για μια καινούργια Τριφυλία  για την Τριφυλία του μέλλοντος και των παιδιών μας, για την Τριφυλία των οραμάτων μας για την Τριφυλία της δράσης και της προόδου.
Πολίτες της Τριφυλίας
Την Κυριακή αποφασίζετε με την ψήφο σας για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Από σας εξαρτάται να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας για μια Τριφυλία αντάξια των προσδοκιών μας.
Αυτό που όλοι συζητάγατε στις παρέες σας ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη με την ψήφο σας την Κυριακή.
Δώστε πολιτισμένα τον αγώνα σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Κλείσετε τα αυτιά σας σε υποσχέσεις και εκβιασμούς και όλοι μαζί την Κυριακή το βράδυ ενωμένοι θα πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη που θα είναι νίκη του λαού της Τριφυλίας και όχι ψήφος εμπιστοσύνης σε κάποιο κόμμα.
Στον αγώνα αυτό, ακόμα και εάν δε μας επιλέξατε στο 1ο γύρο των εκλογών, σας καλούμε να συστρατευθείτε μαζί μας, μαζί με τα νέα και άφθαρτα στελέχη του συνδυασμού μας, που σηματοδοτούν την ανανέωση και τη σύγχρονη αντίληψη της κοινωνίας, για μια νέα πορεία του Δήμου μας.
Όλοι μαζί μπορούμε για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Τριφυλίας.
Όσοι  ταχτοποιήσατε τις προσωπικές υποχρεώσεις προς άλλους υποψηφίους, ήρθε η ώρα την Κυριακή να ταχτοποιήσετε  τις υποχρεώσεις  προς τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί.
Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και φωτεινό αύριο, με ενότητα και δράση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τριφυλίας  μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα