Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στην Τριφυλία

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει διαθέσιμα ο δήμος Τριφυλίας, εκλέγονται ήδη από την κατανομή της Α' Κυριακής δημοτικοί σύμβουλοι: 
  1. Από το Συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε» ο Παναγιώτης Τσίγγανος και ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας, ο Δημήτρης Σαρμαντζής από τη Δ.Ε. Φιλιατρών, ο Σπύρος Χρονόπουλος από τη Δ.Ε. Αυλώνος, ο Γιάννης Μερκούρης από το Δ.Ε. Αετού, ο Γιάννης Αδρακτάς και Αλέξανδρος Τζωρτζίνης από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. 
  2. Από το Συνδυασμό «Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ» ο Δημήτρης Κουτσούλης από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας, ο Αλέκος Κουτρουμπής από τη Δ.Ε. Αετού, ο..... από τη Δ.Ε. Φιλιατρών και ο.... από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. 
  3. Από τη Ρ.Α.ΚΙ. ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος και παίρνει την έδρα στη Δ.Ε. Αυλώνος και ένας υποψήφιος του Συνδυασμού του πιθανότατα στη Δ.Ε. Φιλιατρών. 
  4. Εάν, τελικά, κερδίσει έδρα η Λαϊκή Συσπείρωση, θα την καταλάβει ο υποψήφιος δήμαρχος Σαράντος Κουκούμης πιθανότατα στη Δ.Ε. Φιλιατρών. Τα επίσημα αποτελέσματα θα εκδοθούν από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, όπου και θα ανακοινωθεί επισήμως η σταυροδοσία των υποψηφίων.
tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα