Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ Β΄ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Έχουμε μπεί στην τελική ευθεία για τις τριπλές εκλογές της 25ης Μαΐου. Στηρίζουμε παντού, ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό τους χώρο, ικανούς, προοδευτικούς, αποτελεσματικούς, ενωτικούς που κατανοούν το κρίσιμο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης σήμερα. Είμαστε αντίθετοι στη κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφήνοντας στη κρίση των τοπικών κοινωνιών αυτούς που επιλέγουν να αναμετρηθούν με κομματικούς υποψηφίους και με τα ποσοστά των βουλευτικών εκλογών του 2012.
Κύριο κριτήριό μας είναι, η αποτελεσματικότητα, η ικανότητα των στελεχών και ο αυτοδιοικητικός χαρακτήρας των συνδυασμών. Εκφράζουμε την αντίθεση μας σε αυτούς που  θεωρούν τους Δήμους της Μεσσηνίας και τη Πελοπόννησο κομματικά λάφυρα αναπαράγοντας τη συντήρηση και το παραγοντισμό. Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που αλλάζουν τις κομματικές σημαίες ως πουκάμισα.
Στις Περιφερειακές εκλογές δηλώνουμε την εμπιστοσύνη μας στη βούληση των συμπολιτών μας, που επέλεξαν τη συνέχιση του έργου που παράχθηκε το προηγούμενο διάστημα στη Πελοπόννησο.

Στις Ευρωεκλογές καλούμε όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς συμπολίτες μας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη  για να εξασφαλίσουμε τη προοδευτική σταθερότητα. Σταθερότητα που δεν σημαίνει στασιμότητα, αλλά δυναμική κίνηση προς το καλύτερο.  Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές μπορούν να αλλάξουν τη συντηρητική Ευρώπη.
  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα