Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΩΛΥΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογικές είναι χρήσιμο ο ψηφοφόρος να γνωρίζει ΤΙ και ΠΟΙΟΝ ψηφίζει.
Γιατί πολλοί ψηφοφόροι ψηφίζουν-επιλέγουν κάποιο υποψήφιο επειδή θέλουν ΑΥΤΟΝ στη δημοτική αρχή.
Δεν ψηφίζουν τον Κώστα για να εκλεγεί τελικά ο Νίκος!!!!!!!!!
Στο Δήμο Τριφυλίας ΔΕΔΟΜΕΝΟ και ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΚΩΛΥΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ έχει ο ιατρός κ. Αλεξ. Τζωρτζίνης, υποφ. δημ. Σύμβουλος με την παράταξη ΞΕΚΙΝΑΜΕ (Τ. Κατσίβελα) , στους Γαργαλιάνους.
Επειδή ο κ. Τζωρτζίνης έχει την ιδιότητα τουΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
( Αποφ. 20 Συνεδρ. Δ.Σ. ΓΕΝ. ΝΟΣ. Κ. Υ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 29-9- 2011 ΑΔΑ: 45ΠΑ46904Υ-5ΞΥ και 
Αποφ. Διοικητή 6ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ 1859/28-11-2011 – ΑΔΑ: ΒΟΝ5469ΗΔΜ-Μ8Ω    Μέχρι ΣΗΜΕΡΑ.
 
Επειδή η παραπάνω ιδιότητα εχει ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ κώλυμα εκλογιμότητας, γιατί είναι στις απαγορευτικές ιδιότητες για να εκλεγεί.
Η εγκύκλιος 14/2014 του ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ για τις δημοτικές εκλογές και στα Κωλύματα Εκλογιμότητας, σελ 19, το αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
 
«..Επίσης ΕΜΠΙΠΤΕΙ (στο κώλυμα) ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.»
ΑΔΑ: ΒΙΗΧΝ-ΔΚ3
     Το κώλυμα αυτό έχει 18μηνη ισχύ, δηλαδή έπρεπε να ΜΗΝ ΕΧΕΙ αυτή την θέση από 17-11-2012. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Αρα ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, αυτόματα θα χάσει την θέση και θα εκλεγεί άλλος επιλαχόν ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ.
     
Επειδή για αυτά δεν χρειάζεται ειδική νομική διερεύνηση, είναι οφθαλμοφανή, μπορείτε να βρείτε εύκολα τα παραπάνω στοιχεία στο ιντερνετ αν δώσετε τους αριθμούς ΑΔΑ, διασταυρώστε και ενημερώστε τους ψηφοφόρους επειδή λόγω ιδιότητας θεωρώ έχετε χρέος αφού έχετε τα στοιχεία, με σχετικό ρεπορτάζ.
  Ο κ. Τζωρτζίνης αναφέρει (σκόπιμα;;;;;) την ιδιότητά του στην διαφήμισή του ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!

15 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    Η συνωμοσία Βενιζέλου-Μπαρόζο που έκανε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ......Μαΐου 14, 2014

    ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ!!!!!! OXI MONO TO TYΠΙKO ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ.....!!!!!!
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ.......
    ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΝΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ......ΑΞΙΑ ΜΑΣ)
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝΙΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ……
    EXΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ),
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΡΙΖΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…)
    ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΟΥΛΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΝΩΣΤΑ!!!!! ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.....
    ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ!!! ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ
    Μετά την απόφασή σας να συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιό σας για την διεκδίκηση του δή- μου Τριφυλίας τον συντονιστή του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων Τζωρτζίνη Αλέξανδρο αυτομάτως δημιουργείται σοβαρό θέμα, όχι για την επιλογή σας η οποία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα σας - γι΄ αυτή άλλωστε θα κριθείτε από τους δημότες – αλλά γιατί με την επιλογή σας αυτή διακινδυνεύουν αξίες οι οποίες ξεπερνούν εσάς και αφορούν όλους μας.
    Συγκεκριμένα: Στην υπηρεσία στην οποία προΐστασθε στη 6η Υ.Π.Ε εκκρεμεί αναφορά κατά του συντονιστή (και όχι μόνο) με σκοπό να εξακριβωθεί υπηρεσιακά αν η καταγγελλόμενη συμπεριφορά που επιδεικνύει είναι αναξιοπρεπής ή ανάρμοστη ή ανάξια για δημόσιο υπάλληλο και επομένως αν έχουν τελεσθεί πειθαρχικά αδικήματα για την διερεύνηση των οποίων έχετε την υπηρεσιακή αρμοδιότητα, ώστε να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
    Όσον δε αφορά το ποινικό μέρος για ορισμένα από τα καταγγελλόμενα έχει λάβει γνώση η εισαγγελία Κυπαρισσίας.
    Για αρκετά από τα θέματα αυτά είστε γνώστης εδώ και ένα χρόνο περίπου.
    Έτσι, ενώ έχετε πλήρη γνώση ότι ο συντονιστής πρόκειται να ελεγχθεί για την υπηρεσιακή συμπεριφορά του, (άραγε γιατί δεν έγινε ο έλεγχος μέχρι σήμερα;), με αρμόδια ελεγκτική αρχή την υπηρεσία της οποίας προΐστασθε, προ κάθε πειθαρχικού (και ποινικού) ελέγχου εσείς επιλέγετε για συνοδοιπόρο σας τον υπό έλεγχο συντονιστή, δείχνοντας επιβράβευση της συμπεριφοράς του, εκτός και αν πιστεύετε ότι κάποιος δικαιούται να επιδεικνύει διαφορετικής ποιότητας συμπεριφορά στην υπηρεσία του και διαφορετική στην κοινωνική – δημόσια δράση του.
    Με τη συμπεριφορά σας αυτή ξεχνάτε ότι: «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια», συμβάλλοντας και εσείς στη σύγχυση αξιών που συνεχώς διευρύνεται γύρω μας.
    Γιατί αυτή η ενεργός ανάμιξη σας;
    Πως θα καταφέρετε να πείσετε ότι θα χωρέσουν δύο καρπούζια κάτω από την μασχάλη σας;
    Πως θα μπορέσετε ανεπηρέαστα να κρίνετε τον συντονιστή για όσα σε βάρος του καταγγέλλονται, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να τον ευχαριστήσετε για την στήριξη του στην προσωπική σας προσπάθεια;
    Στην προσπάθεια μου να κατανοήσω τη συμπεριφορά σας μου δίνετε το δικαίωμα να σκεφθώ, όπως ο μέσος Πολίτης: Είτε ότι υπάρχει έλλειψη υποψηφίων είτε ότι υπάρχει έλλειμμα αξιών.
    Ελπίζω τίποτα από τα δύο να μην συμβαίνει.
    Αναμένω την απάντηση σας και εύχομαι ειλικρινά να είναι πειστική, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η κοινωνία έχει πρωταρχική ανάγκη φορέων αξιών και όχι φορέων εξουσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Βρε Κατσίβελα εσύ κάνεις τέτοια πράγματα;;;;;;; Βρε εσύ δεν λες για το λίγο;;;;; Είσαι πολύ λίγος κ κουτούλης τελικά. Με τέτοια καμώματα θες να κερδίσεις;;;;; Θα χάσεις παταγωδώς για να τελειώνουμε μία και καλή με όλο το κομματικό --------- που εκβιάζει κ τρομοκρατεί τον κοσμάκη. Τάζεται λαγούς με πετραχίλια. Λεφτά διορισμούς εγχειρήσεις. Δεν ντρέπεσαι καθόλου;;;;;; Το παίζεις υπεράνω αλλά είσαι χειρότερος από τους χειρότερους εκφραστές του παλαιοκομματισμού κ κομματικής χούντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ (ΥΠΟΓΡΑΦΗ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ).
    ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

      Θα συμφωνησω μαζι σας ! Σπασμωδικές κινήσεις θα ελεγα εγω. Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται

      Διαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    η επιστολη ειναι επωνυμη :------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Ο Σύριζα που ει; δεν λέει , δεν γράφει, δεν ακούει κανείς τίποτα;Βέβαια εκεί τον πρώτο λόγο τον έχουν οι κομματικοί.....τι να κάνει και ο Θεοδωρακόπουλος;
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Συριζαίοι, εφαρμόζουν ένα καινούργιο μοντέλο προεκλογικού αγώνα!!!!
    Της ηχηρής σιωπής!
    Είδομεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

      καλό θα είναι να μην σιωπούμε όταν διακυβεύονται αρχές και αξίες .να μη θαβουμε το παράνομο γιατί ποτέ δεν θα βγούμε απο το τέλμα

      Διαγραφή
  9. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    kai pane leei sto deytero gyro KKE kai syriza!!!!!
    E re mana mou, toy koytroyli o gamos tha ginei!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    Καλά με αυτά νομίζετε ότι θα χασει ο Κατσίβελας?????????????Τι ζ'ορι τραβάτε εκλογές 'εχουμε ο λαος θα αποφασίσει ..Αν νομίζετε ο καθενας με προσωπικές αναφορές ότι έτσι κάνετε πολιτική και ότι είστε ηθικοί και θέλετε το καλό του τόπου αφήστε τα κόλπάκια και ασχοληθείτε με τα πραγματικα προβλήματα.Ενωθείτε για την Τριφυλία γιατι σε λιγο καιρο έρχονται ζοριλίκια και χέστηκα αν είσαι με τον έναν ή με τον άλλον τα παιδάκια μου δε σε βλέπουν πουθενα !!!! Μ.Χ (Μαύρα Χάλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    Γραψε τους ολους στα .......... σου... Ειμαστε ηδη η νεα δημοτικη αρχη... το ξερουν και βρισκονται σε πανικο...... Ας προσεχαν ... το προβατο εξω απο το μαντρι η του λυκου θα παει η του μαχαιριου... το συνοθυλευμα μπακουροχρυσαυγιτοπικραμενων ειναι για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    Άραγε μόνο εγώ βλέπω <> του κόσμου με όλους αυτούς και τις εκλογές και απαξίωση όλων όσων ασχολουνται.Έλεος με τα κομματικά σας θέλουμε κάποιος να κοιτάξει το καλό του τόπου μας και όχι πως θα βολευτεί ο ίδιος και οι γύρω του...
    Υ.Γ.Το 75% των υποψηφίων είναι απλά ακατάλληλοι και τραγικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ......
      Στο Υ.Γ. 75% γράφετε ή 95% (των υποψηφίων είναι απλά ακατάλληλοι και τραγικοί....);

      Διαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα