Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Κακλαμάνης: Μάλλον η Γεροβασίλη ήταν πολύ μικρή όταν ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ απειλούσαν να μας κάψουν

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στην Ολγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι στο παρελθόν δεν υπήρχαν φαινόμενα όπως οι προπηλακισμοί υπουργών και βουλευτών αυτή την περίοδο.
Ορθώς διαμαρτύρεται για τους προπηλακισμούς, σχολιάζει αρχικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, σε ανάρτηση του στη σελίδα «Δημοκρατικοί Ενεργοί Πολίτες», στο Facebook. Αλλά συνεχίζει: «Φαίνεται ότι η κ. Γεροβασίλη ήταν πολύ πιο μικρή και… ''διάβαζε'' το 2010. Τότε που οργανωμένες ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ ξυλοφόρτωναν την Πρωτομαγιά, στην Πανεπιστημίου, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κακλαμάνη ή πολιορκούσαν τον υφυπουργό Τύπου Γιώργο Πεταλωτή και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, απειλώντας να τους κάψουν ζωντανούς!
Ακόμη όταν, μαζί με τους ''Χρυσαυγίτες'', ''ψεκασμένους'' και άλλους ''αγανακτισμένους'', ωρύονταν έξω από το Κοινοβούλιο, το 2011 και απειλούσαν ''να καεί, να καεί το μπορντέλο η Βουλή''! Ή όταν,
άλλες ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, πήγαν να κάψουν το σπίτι της τότε αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλας Ζήση ή όταν ακόμα και στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012 κυνηγούσαν τους υποψηφίους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, όπου τους συναντούσαν, όπως έκανε και η Χ.Α. πχ. στον Πέτρο Ευθυμίου, στο Μαρούσι ή τον Χρήστο Πρωτόπαπα, στο Γαλάτσι και τόσους άλλους… ''Τέτοια πράγματα έγιναν στο παρελθόν'' κυρία Γεροβασίλη, πάντα στο όνομα της ''αριστεράς''!».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα