Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Βόμβα» Σγουρίδη: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως οι προηγούμενοι – Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζουνΔήλωση «βόμβα» έκανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως έκαναν προηγουμένως οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Σγουρίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του «Maximum 93,6» και αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών είπε »Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν. Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».
Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;»
Και απάντησε ο υφυπουργός «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...».
«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος.
«Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. ‘Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρίδης.
Για να ακούστε την συνέντευξη του κ.Σγουρίδη πατήστε ΕΔΩ
* Μετά το 12ο λεπτό το επίμαχο σημείο των δηλώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα