Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Οπως παραδέχεται επίσημα η κυβέρνηση για τη Μεσσηνία: Κανένας δρόμος δεν θα γίνει πριν το 2020

Οπως παραδέχεται επίσημα η κυβέρνηση για τη Μεσσηνία: Κανένας δρόμος δεν θα γίνει πριν το 2020
Ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος θα δημοπρατηθεί το νωρίτερο το 2018 ενώ το Τσακώνα - Καλό Νερό το 2019, με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο το πότε θα κατασκευαστούν και θα παραδοθούν. 
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την απάντηση του γενικού γραμματέα του Υποδομών Γιώργου Δέδε, στον πρώην βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο - σύμφωνα με τη οποία: «Στο τμήμα Τσακώνα - Καλό Νερό υπολείπονταν μελέτες συνολικού κόστους 6 εκατ. ευρώ, ποσό με εκτιμώμενο χρόνο
μελετητικής ωρίμανσης περί τα 3 χρόνια», ενώ «στο Καλαμάτα - Ριζόμυλος θα ολοκληρωθούν συντομότερα», εντός του... 2017.
Ο κ. Δέδες διαψεύδει πλήρως όσα υποστηρίζει ο κ. Λαμπρόπουλος και καταγγέλλει ότι «η προηγούμενη συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά παραπλάνησε το λαό της Μεσσηνίας», επειδή, όπως λέει «υπόσχεθηκε έργα στην περιοχή, τα οποία δε θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ καθώς ήταν ενταγμένα σε λίστες εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της εκλογικής αναμέτρησης του Γενάρη του 2015».
Ανεξάρτητα από την πολιτική αντιπαράθεση -η οποία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες μέρες αφού ο κ. Δέδες στρέφεται ουσιαστικά εναντίον όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και των τοπικών αρχών κατηγορώντας τες ότι ενέκριναν... ανύπαρκτες μελέτες-, για πρώτη φορά ανακοινώνεται επισήμως ότι κανένας δρόμος της Μεσσηνίας δεν πρόκειται να εκσυγχρονιστεί πριν από το 2020!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα