Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ομογενής ανέλαβε το βάψιμο του Κέντρου Υγείας στα Φιλιατρά

Σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβε ο Φιλιατρινός, ομογενής στις ΗΠΑ, Σταμάτης Ηλιάδης, για το βάψιμο του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, η οποία και είναι άξια πολλών επαίνων, καθώς όχι μόνο αυτό βελτιώθηκε αισθητικά, αλλά άλλαξε όψη!
Ο κ. Ηλιάδης, έχοντας πάντα στην καρδιά του τη γενέθλια γη, θέλησε να προσφέρει στον τόπο του, αφού, όπως διαπίστωσε με θλίψη και ο ίδιος, η υγειονομική μονάδα των Φιλιατρών, δυστυχώς, δεν τυγχάνει της μέριμνας και φροντίδας της Πολιτείας και των κυβερνώντων.
Όπως είναι γνωστό και κατ’ επανάληψη έχει αναφερθεί, το Κ.Υ. αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά, δυστυχώς εδώ και χρόνια, ουδείς από τους αρμόδιους και έχοντες θεσμική ευθύνη συγκινείται και κάνει κάτι ουσιαστικό για τη βελτίωση των συνθηκών και της κατάστασης που επικρατεί σε αυτό.Μάλιστα, τον κ. Ηλιάδη ευχαριστεί δημόσια ο διευθυντής του Κ.Υ., Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο οποίος παράλληλα είναι αιχμηρός για την αδιαφορία της Πολιτείας, ενώ σημειώνει ότι με την προσφορά του έβαλε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων να μην κλείσει το Κ.Υ.
Συγκεκριμένα, στο ευχαριστήριο του διευθυντή του Κ.Υ. Φιλιατρών τονίζεται: «Είμαι στην ευχάριστη θέση, ως διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, να ευχαριστήσω δημόσια τον ευγενή συμπατριώτη μας κ. Ηλιάδη Σταμάτη, ομογενή, κάτοικο Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας και κατ’ επέκταση στην πόλη μας.
Ο πατριώτης Ηλιάδης Σταμάτης προσφέρθηκε, με πολλή αγάπη για τον τόπο του, να αναλάβει τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό ολόκληρου του Κέντρου Υγείας με την άδειά μας και το έκανε. Έκανε αυτό που δεν έκανε η Πολιτεία, αλλά ούτε και κάποιος άλλος συμπατριώτης από αυτούς που είχαν και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Τέτοιες πρωτοβουλίες - προσφορές σαν του κυρίου Ηλιάδη, όπως και του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού, που έβαψε το Κ.Υ. εσωτερικά πριν από λίγα χρόνια, πρέπει να προβάλλονται και να γίνονται παραδείγματα προς μίμηση και για άλλους συμπατριώτες που έχουν τη δυνατότητα, σε μια εποχή μάλιστα που ο τόπος περνά δύσκολες μέρες, με υπαιτιότητα των διαχρονικά κυβερνώντων που ρήμαξαν τον τόπο.
Ευχαριστούμε το φίλο συμπατριώτη Σταμάτη Ηλιάδη για την προσφορά του αυτή και να ξέρει ότι έβαλε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών».

του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα