Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Περισσεύματα αγροτικής παραγωγής για διανομή ζητεί ο Δήμος Τριφυλίας

Περισσεύματα αγροτικής παραγωγής για διανομή ζητεί ο Δήμος Τριφυλίας Τους παραγωγούς της περιοχής καλεί για ακόμη μια φορά ο Δήμος Τριφυλίας να διαθέσουν την περισσευούμενη αγροτική τους παραγωγή, προκειμένου να ωφεληθούν ανήμπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες του δήμου. Από τη δράση αυτή μέσα στο 2016 ωφελήθηκαν 100 οικογένειες.
Στο σχετικό κάλεσμα του δήμου σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους παραγωγούς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφοράς και διανομής της περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής τους. Με τη γενναιόδωρη συμβολή τους μπορούν να ωφεληθούν των ποιοτικών εξαιρετικών αγροτικών προϊόντων μας (τομάτες, κολοκύθια, φασολάκια, μελιτζάνες, καρπούζι) οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία σε όλη τη χωρική αρμοδιότητα του δήμου μας. Το έτος 2016 ωφελήθηκαν 100 οικογένειες από την ευγενική προσφορά των παραγωγών της Τριφυλίας. Μπορούμε να πάρουμε τα προϊόντα από το χωράφι όταν μας ειδοποιήσετε. Σκεφτείτε πως και η πιο μικρή ποσότητα μπορεί να αποτελέσει το ημερήσιο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας μιας οικογένειας, ενώ συγχρόνως μειώνετε τη σπατάλη του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα, μέσω της αξιοποίησης της περισσευούμενης αγροτικής

παραγωγής. Ολοι μαζί ας επεκτείνουμε με τόλμη, κοινωνική ευαισθησία και αγάπη στους συνανθρώπους μας το δίκτυο αλληλεγγύης και προσφοράς στο δήμο μας».

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στη Φωτεινή Στυλιανού στα τηλέφωνα 27613 60033 και 6948-258958.Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα