Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

“Φουλάρουν” τις μηχανές στη Νέα Δημοκρατία με στόχο την αυτοδυναμία και 4 έδρες στη Μεσσηνία

Φωτογραφίες: 
Στασινός Μουτσούλας
Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής. 
Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, Αργύρης Μαστοράκης, συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή. 
Μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. πριν τη συνεδρίαση , σημείωσε ότι στόχος της διευρυμένης συνδιάσκεψης είναι η όσο δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του κόμματος σε επίπεδο εκλογικών αντιπροσώπων αλλά και η οργάνωση για τη μεταφορά των ετεροδημοτών.
Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ήδη στήθηκε στην πλατεία της Καλαμάτας το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, από το οποίο θα διανείμετε και το εκλογικό υλικό του κόμματος ενώ πρόσθεσε ότι οργανώνονται και κλιμάκια από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας τα οποία πρόκειται να πραγματοποιήσουν περιοδείες σ΄όλο το Νομό.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησης του στο διευρυμένη συνεδρίαση ο κ. Μαστοράκης εξέφρασε την πεποίθηση της για την αυτοδυναμία στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ενώ δήλωσε αισιόδοξος και για τα ποσοστά του κόμματος στη Μεσσηνία.
Σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν και οι υποψήφιοι βουλευτές που έδωσαν το παρών όπως η Παναγιώτα Ντίντα, η Νατάσα Κυριακοπούλου, αλλά και οι Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς που βρέθηκαν στην εκδήλωση με καθυστέρηση λόγω του προεκλογικού τους προγράμματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε “κεκλεισμένων των θυρών” αποκλειστικά για τα μέλη του κόμματος. 
Το “παρών” εκτός των προαναφερομένων έδωσαν, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, οι νέοι Δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, η Μαρία Οικονομάκου , ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Παναγιώτης Στρατικόπουλος, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητών και άλλων στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.
Του Κώστα Γαζούλη
Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα