Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Επιστρέφουν γιατροί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα επιστρέψουν γιατροί που είχαν μεταφερθεί σε άλλες νοσηλευτικές μονάδες μετά από νομοθετική ρύθμιση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Ο κ. Κικίλιας με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής προανήγγειλε ότι θα κάνει δεκτή τροπολογία που κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης για την επαναστελέχωση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με την επιστροφή όσων ιατρών είχαν κάνει χρήση «φωτογραφικής» διάταξης που τους επέτρεπε να μεταφέρονται σε άλλες μονάδες.
Οπως εξήγησε ο κ. Χρυσομάλλης, η Χειρουργική και η Νεφρολογική Κλινική του νοσοκομείου έχουν στην ουσία αδρανοποιηθεί καθώς με νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης μεταφέρθηκε προσωπικό από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στην Καλαμάτα.
«Εισακούοντας τις εκκλήσεις του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, των φορέων και των κατοίκων της Κυπαρισσίας, κατέθεσα μαζί με ακόμα 8 συναδέλφους βουλευτές τη συγκεκριμένη τροπολογία, για να αρθεί επιτέλους η υποβάθμιση που ετσιθελικά επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας των

κατοίκων της Κυπαρισσίας, αγνοώντας επιδεικτικά το συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών της χώρας μας στην προστασία της υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσομάλλης για να προσθέσει: «Ευχαριστώ τον υπουργό Υγείας για την ανταπόκρισή του και αναμένουμε το επόμενο σχέδιο νόμου του υπουργείου του στο αμέσως επόμενο διάστημα, στο οποίο θα ενσωματωθεί η συγκεκριμένη τροπολογία».  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα