Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Συνεχίζεται η βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας σε ηλικιωμένους, μοναχικούς και ευπαθείς


Συνεχίζεται από το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το πρόγραμμα υποστήριξης ηλικιωμένων, μοναχικών ατόμων και ευπαθών ομάδων χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, με αγορές και παράδοση κατ' οίκον φαρμάκων και ειδών διατροφής.
Μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί 30 συμπολίτες μας με 50 κατά μέσο όρο παρεμβάσεις από τους πολύτιμους εθελοντές του ΕΕΣ Καλαμάτας, που υποστηρίζουν διαχρονικά τις δράσεις του τμήματος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι την περίοδο του Πάσχα διατέθηκαν περίπου 100 πακέτα με είδη διατροφής και οι αντίστοιχες προσφερθείσες δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Για τις δωροεπιταγές αυτές το Περιφερειακό Τμήμα απευθύνει θερμές ευχαριστίες στα σούπερ μάρκετ Αφοί Μουργή, ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτη, που τις προσέφεραν προκειμένου να διανεμηθούν σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας τις εορτές του Πάσχα.
Ευχαριστεί επίσης το Σύλλογο Κυριών Καλαμάτας για την προσφορά τροφίμων και ειδών καθαριότητας, την Πειραματική Σκηνή για τη διάθεση μασκών πολλαπλών χρήσεων, την Κεντρική Διοίκηση ΕΕΣ, εθελοντές και φίλους του τμήματος για την προσφορά τροφίμων.
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα