Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο Π. Τατούλης για τη διασπορά του κορωνοϊού στη δομή του ΚρανιδίουΑναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης κατέθεσε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες και παραλείψεις στη διασπορά του Covid-19 στη δομή μεταναστών του Κρανιδίου.
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τατούλη, «η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα περιστατικά στη δομή του Κρανιδίου είναι απολύτως επιβεβλημένη, δεδομένου ότι μια σειρά ζητημάτων παραμένουν αναπάντητα». «Ως έχουμε καθήκον, εκ του θεσμικού μας ρόλου, έναντι των πολιτών του Κρανιδίου, της Αργολίδας, αλλά και της Πελοποννήσου, προσφύγαμε στη
Δικαιοσύνη, ώστε να ελεγχθούν οι πράξεις ή οι παραλείψεις των φορέων που είναι υπεύθυνοι για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες εάν αυτές προκύψουν».
Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» επισήμανε: «Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια με την υγεία των Πελοποννησίων, ιδιαίτερα σε περίοδο πανδημίας, θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους».
tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα