Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Βασικός εμβολιασμός μικρών παιδιών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Ο βασικός εμβολιασμός των μικρών παιδιών ηλικίας κάτω των 2 ετών θα γίνεται από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παιδιατρικής του Κλινικής, η προσέλευση όμως θα γίνεται μετά από ραντεβού και με την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται:
«Στην προσπάθεια μας να μην μένουν τα μικρά παιδιά ανεμβολίαστα με τον βασικό εμβολισμό (παιδιά κάτω των 2 χρονών) όπως χαρακτηριστικά είπε και ο κ. Τσιόδρας. Δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον κ. Μπέζο, διοικητή Ν. Μεσσηνίας, κ. Ζέρβα, διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Ν. Μεσσηνίας, κ. Ντέντε διοικητικό διευθυντή Ν.Μ. Κυπαρισσίας, και τη σύμφωνη γνώμη της κ. Τσιγγάνου, προέδρου Επιτροπής Λοιμώξεων Ν.Μ. Κυπαρισσίας, χώρο εκτός Κλινικής και Επειγόντων Περιστατικών που θα δεχόμαστε τα μικρά παιδιά κάτω των 2 χρονών να

κάνουν το βασικό τους εμβολιασμό.
Ο χώρος αυτός θα είναι στον παλιό χώρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου με ανεξάρτητη είσοδο. Η προσέλευσή τους θα είναι αυστηρά μετά από ραντεβού και αυστηρή τήρηση της ώρας του ραντεβού.
Για να μην παρουσιαστεί συνωστισμός, αυτοί που δεν θα έρχονται στην ώρα τους θα χάνουν το ραντεβού.
Τηλέφωνο ραντεβού: 2761360210-211, από τις 9.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Τα παιδιά θα έρχονται αυστηρά με ένα συνοδό. Δεν θα πρέπει να έχουν συμπτώματα γρίπης ή πυρετό. Να είναι κάτω των 2 ετών για το βασικό εμβολιασμό ή μεγαλύτερα που δεν έχουν κάνει το βασικό εμβολισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα