Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Βίντεο δείχνει άτομο να πυροβολεί έξω από το σπίτι του


Αστυνομικοί έσπευσαν έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη, το βράδυ της Παρασκευής, 16 Απριλίου, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Για το περιστατικό ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές με στόχο ένα παλιό φυλάκιο που υπάρχει δίπλα από την είσοδο της οικείας. Παλαιότερα υπήρχε εκεί ιδιωτική φύλαξη και το τελευταίο χρονικό διάστημα κανείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κάλυκες που έχουν βρεθεί είναι των 7.62mm, κάτι που παραπέμπει σε πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας ύστερα από καταγγελίες για μεγάλο αριθμό αστυνομικών που φαίνεται να τον φρουρούσαν. Μετά τον σάλο, η Ελληνική Αστυνομία απέσυρε την φρουρά με τον παρουσιαστή να προσφεύγει στο ΣτΕ ζητώντας την επιστροφή της, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.
Εξω από το σπίτι του εντοπίστηκαν εννέα κάλυκες
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας μετά την καταγγελία του. Στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα βίντεο, όπου φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί έξω από το σπίτι του παρουσιαστή.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκαν εννέα κάλυκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα