Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Θεσσαλονίκη: 44χρονη μητέρα 2 παιδιών έχασε τη ζωή της - Eίχε εμβολιαστεί 14 ώρες πριν με AstraZeneca - Απάντηση Θεοδωρίδου για το θάνατο της 44χρονης


Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης μια 44χρονη γυναίκα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astra Zeneca. Η γυναίκα εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 και ώρα 12:40 το μεσημέρι. Τι καταγγέλλει ο σύζυγός της.
Το politispress.gr επικοινώνησε με τον σύζυγό της, ο οποίος δήλωσε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά μέχρι που το βράδυ η γυναίκα του ανέβασε δέκατα και πήρε ένα παυσίπονο.
Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Ο σύζυγος της ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και είναι βέβαιος ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της Astra Zeneca.
Ο Ιατροδικαστής είπε ότι η γυναίκα φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα, αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας.
Πάντως αυτό που τόνισε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είναι ότι πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το συγκεκριμένο εμβόλιο για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.
«Δεν μπορεί να ταΐζεις σάπιο κρέας στην ταβέρνα σου, επειδή έχεις αγοράσει μεγάλη ποσότητα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να πάει χαμένο», είπε χαρακτηριστικά στο politispress.gr
Η Μαρία Θεοδωρίδου, καθηγήτρια παιδιατρικής και πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, απάντησε σχετικά με το περιστατικό θανάτου μίας 44χρονης στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ύστερα από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο AstraZeneca.
«Διεξάγεται λεπτομερής έλεγχος. Το μεσημέρι έγινε και η νεκροτομή από την οποία έχουμε ενημερωθεί αρχικά προφορικά. Σύμφωνα με αυτή δεν συνδέεται με θρομβώσεις. Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο έμφραγμα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο σύζυγος της 44χρονης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη είπε ότι η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό έκανε έναν πυρετό που αντιμετώπισε με αναλγητικό, ενώ μέσα στη νύχτα αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να καταλήξει παρά τις προσπάθειες των γιατρών και της μονάδας ανάνηψης που κατέφτασε επειγόντως στο σπίτι.
Τέλος η κυρία Θεοδωρίδου, επανέλαβε ότι μέχρι στιγμής ένα είναι το περιστατικό θανάτου που έχει χαρακτηριστεί στη χώρα μας ως πιθανό σύνδεσης με το εμβόλιο AstraZeneca.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα