Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Εργα ασφαλτοστρώσεων στα Φιλιατρά


Εργα ασφαλτοστρώσεων πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη δημοτική οδοποιία της πόλης των Φιλιατρών, αλλάζοντας την όλη εικόνα από τους προβληματικούς και σκαμμένους δρόμους.
Οι εργασίες αυτές, όπως σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συνεχιστούν αμέσως μετά το Πάσχα.
Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος αναφέρει: «Τα Φιλιατρά ασφαλτοστρώνονται και αλλάζουν όψη. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες εργασίες δημοτικής οδοποιίας, σε πολλές γειτονιές της πόλης μας. Σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις σε πολλούς δρόμους της, όπου πραγματοποιούνται τα έργα ασφαλτόστρωσης. Τα οποία και πρόκειται να συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό αμέσως μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Η ανταπόκρισή σας για ό,τι όμορφο συμβαίνει στην πόλη, μας γεμίζει δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για το μέλλον. Η αγάπη για τον τόπο μας είναι αυτή που μας οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μας κάνει να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία που βρίσκεται στο δρόμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα