Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

«Τρέχει» το νερό ύδρευσης γεώτρησης της Κοινότητας Καλού Νερού, καταστρέφει περιουσία


Επί τρεις μήνες, καθημερινά, «χάνονται» τόνοι νερού ύδρευσης της Κοινότητας Καλού Νερού από διαρροή που υπάρχει στη γεώτρηση. Το δε νερό που «τρέχει» καταστρέφει την περιουσία με ελαιόδεντρα στο σημείο, ενώ οι εκκλήσεις προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας (ΔΕΥΑΤ) για αποκατάσταση της διαρροής είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες. Δυστυχώς, όμως, κάθε φορά ενώ δίδονται διαβεβαιώσεις ότι θα επιληφθεί η υπηρεσία και θα αποκατασταθεί η διαρροή, τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει.
Από τη μία, η διαρροή έχει ως συνέπεια να «χάνεται» τσάμπα πολύτιμο νερό ύδρευσης της Κοινότητας και, από την άλλη, έχει προκαλέσει ζημιά στο χωράφι με ελαιόδεντρα, με τον ιδιοκτήτη να έχει επιτρέψει προ ετών στην Κοινότητα τη γεώτρηση για να υδρεύεται το Καλό Νερό. Αυτά πραγματικά κινδυνεύουν να καταστραφούν από τον όγκο των υδάτων, με το χωράφι να έχει μετατραπεί σε… βούρκο.




Άμεσα η ΔΕΥΑΤ πρέπει να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις και να αποκαταστήσει τη διαρροή. Αλλιώς μονόδρομος είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη!  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα