Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Φονικό στα Καλύβια: Τι είπε ο δράστης για τα «μάγια» που του όπλισαν το χέρι


Καλύβια: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί πήρε ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, τον περασμένο Δεκέμβρη.
Ο καθ’ ομολογία δράστης, σκότωσε τον 60χρονο υπάλληλο, πυροβολώντας τον στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας στα Καλύβια και λίγες ημέρες μετά διέφυγε στην Αλβανία για να κρυφτεί.
Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος, όπως φαίνεται από υλικό από κάμερες ασφαλείας, ακολούθησε τον 60χρονο στην εργασία του και τον πυροβόλησε, ενώ φέρεται να έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα.
Οι δικηγόροι του 32χρονου ζήτησαν την αναβολή της απολογίας προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία. Ο ίδιος ο καθ’ ομολογίαν δράστης, που οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια, δεν είπε το παραμικρό.
Τα «μάγια» του όπλισαν το χέρι
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά την προανάκριση ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 60χρονος και η σύζυγος του τού είχαν κάνει μάγια και παράλληλα φέρονται να του είχαν δώσει φουσκωμένα κοινόχρηστα.
Σημειώνεται πως ο 32χρονος, όπως φαίνεται από υλικό από κάμερες ασφαλείας, ακολούθησε τον 60χρονο στην εργασία του και τον πυροβόλησε, ενώ φέρεται να έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα.
Οι καυγάδες ανάμεσά τους ήταν συχνοί καθώς ο συλληφθείς πίστευε ότι η σύζυγος του 60χρονου, που ήταν διαχειρίστρια στην πολυκατοικία, του έκλεβε χρήματα στα κοινόχρηστα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.
Κατά την προανάκριση ο 32χρονος αποδέχτηκε τις πράξεις του, είπε ότι το όπλο το προμηθεύτηκε από το Μενίδι, και ισχυρίστηκε ότι ο 60χρονος και η σύζυγος του, τού είχαν κάνει μάγια τα οποία λύθηκαν μετά τη δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα