Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Μητροκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη συγκλονίζουν τη χώρα: Πώς έγιναν τα εγκλήματα


Δύο άγριες δολοφονίες σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες και συγκλονίζουν τη χώρα. 
Η μία σημειώθηκε στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης και η δεύτερη στο Ηράκλειο Κρήτης, με τις δυο τοπικές κοινωνίες να παραμένουν σοκαρισμένες.
Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, ο μεγαλύτερος γιος του 79χρονου θύματος βρήκε τη μητέρα του νεκρή μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος, στο οποίο διέμενε μαζί με τον άλλο γιο της. Μάλιστα το θύμα φορούσε ακόμα τα ρούχα του και ήταν σε προχωρημένη σήψη καθώς πρέπει να βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον πέντε ημέρες, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.
Στη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν μαχαίρια, ενώ η 79χρονη έφερε τραύματα στην δεξιά τραχηλική χώρα. Δράστης του εγκλήματος ο 50χρονος δεύτερος γιος του θύματος ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.
Οι αστυνομικοί αρχικά τον προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία σε ψυχιατρικό κατάστημα, καθώς είχε σοβαρά προβλήματα. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ηράκλειο Κρήτης: Ο δράστης έδειρε μέχρι θανάτου τη μητέρα του με ξύλινο αντικείμενο
Μητροκτονία και στο Ηράκλειο Κρήτης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Συγκεκριμένα 42χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:30 τη νύχτα, όταν ο δράστης μετέβη στο σπίτι της μητέρας του, όπου φέρεται να λογομάχησαν έντονα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στη συνέχεια, ο 42χρονος φέρεται με ένα ξύλινο αντικείμενο να χτύπησε στο κεφάλι την μητέρα του, μέχρι θανάτου.
Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο είδε τον δράστη με αίματα στα χέρια και την 67χρονη μητέρα του αναίσθητη. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα