Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που νάρκωνε και έκλεβε ηλικιωμένους (εικόνες)


Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών αλλοδαπής, κατηγορούμενης για διάπραξη ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπής, κατηγορούμενης για διάπραξη ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων με χρήση υπνωτικών ουσιών και η οποίοι συνελήφθη την 26-6-2022, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 9 περιπτώσεις ληστειών και 4 κλοπών (σχετικό το από 27-6-2022 Δελτίο Τύπου).
Πρόκειται για την:

(επ) KADAGISHVILI (ον) ELZA του ROMANI ή ROMANOZI και της NATELA γεννηθείσα την 4-9-1974 στη Γεωργία

  

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα