Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μόσιαλος κινείται, το ΠΑΣΟΚ λοιδορεί…


 Ο Μόσιαλος κινείται, το ΠΑΣΟΚ λοιδορεί…
Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να λοιδορούν τις κινήσεις του Ηλία Μόσιαλου με τη «Δυναμική Ελλάδα» λέγοντας ότι δεν σταυρώνουν άνθρωπο στις εκδηλώσεις του, ο ίδιος όμως με προσωπική του ανάρτηση στο Διαδίκτυο μοιάζει να χαίρεται γιατί στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν πάνω από 250 άτομα και μάλιστα ήταν όλοι κάτω των 40 ετών.
Και απορρίπτοντας τα «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» ότι στη Λάρισα τα καθίσματα της εκδήλωσης της 8ης Σεπτεμβρίου ήταν άδεια, ο Μόσιαλος σημειώνει ότι επρόκειτο για συνάντηση της διευρυμένης επιτροπής πρωτοβουλίας της πολιτικής κίνησης για οργανωτικά θέματα.
Μάλιστα, επειδή το παιχνίδι χοντραίνει, στην ίδια ανάρτησή του επισημαίνει ότι η «Δυναμική Ελλάδα» θα έχει ενεργό συμβολή στη δημιουργία ενός νέου φορέα που θα προβάλλει την οριστική ρήξη με τις πρακτικές του παρελθόντος.
Επιπλέον θα διοργανώσει ηλεκτρονική ψηφοφορία τον Νοέμβριο για την ανάδειξη της επιτροπής πρωτοβουλίας, ενώ θα παρουσιαστούν και θέσεις για διάλογο σε πολλές θεματικές ενότητες.
Το θέμα είναι αν ετοιμάζουν συνεργασία με την κίνηση Λοβέρδου και την Κοινωνική Ελλάδα του Φλωρίδη ή οι εκσυγχρονιστικές – μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του κατακερματισμένου ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν την αυτόνομη και ελαφρώς περιθωριακή πορεία τους
Α.Χ.
ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα