Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ VS ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Γιατί ρε πούστ* δεν με πήρες τηλέφωνο…»

Σκληρή επίθεση στο Νίκο Χατζηνικολάου και σε όσους τον εμπλέκουν σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βουλής.  
image547 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ VS ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Γιατί ρε πούστ* δεν με πήρες τηλέφωνο…»Μιλώντας σε δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας (γι’ αυτό, μάλιστα είπε ότι δεν παραιτείται) και εκτίμησε ότι δημοσιεύματα όπως το συγκεκριμένο πλήττουν την αξιοπιστία της Ελλάδας.
«Κάποιοι βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα», φέρεται να είπε και να χρησιμοποίησε ιδιαιτέρως σκληρές εκφράσεις για τον εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας, κάνοντας λόγο για «μαφιόζικη» και «εκβιαστική» επίθεση εις βάρος του. Φέρεται να δήλωσε μάλιστα ότι θα «κατέβει στην αρένα» και δεν θα τον εμποδίσει το «κοστούμι» του προέδρου της Βουλής από το να δώσει τη μάχη για να καθαρίσει το όνομά του. «Δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα», είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Εξάλλου, ενδεικτικός ήταν ο τρόπος που εξέφρασε τη δυσφορία του επειδή δεν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το ρεπορτάζ πριν δημοσιευτεί, καθώς αναρωτήθηκε: «Εντάξει να το δημοσιεύσεις, αλλά γιατί ρε πούστη δεν με πήρες τηλέφωνο»…
Επέμεινε ότι είναι «καθαρός 100%», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τα υποβρύχια που… γέρνουν τον απαλλάσσει από κάθε υπόνοια έκνομης πράξης.
Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και πριν την ψήφιση των νέων μέτρων.
Η απάντηση Χατζηνικολάου
Για «πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα» μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, απαντώντας σε όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος της Βουλής. Δήλωσε ότι δεν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά θα συνεχίσει «απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα» και χαρακτήρισε μέγα σκάνδαλο τη συγκάλυψη -όπως είπε- για ενάμισι έτος όσων αναφέρονται στο δημοσίευμα της Real News.
«Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου», κατέληξε στη δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα