Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Αντιμετώπισε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγεις στην παραλία!

Αντιμετώπισε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγεις στην παραλία!
Τους τελευταίους μήνες βασανίζεσαι κι εσύ, όπως και πολλές αναγνώστριες, με ατελείωτες ώρες πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου ενώ προσπαθείς να αντισταθείς σε μια μάχη με το ψυγείο σου, τρώγοντας αποκλειστικά φρούτα και σαλάτες και παρόλα αυτά η ζυγαριά δεν σου κάνει τη χάρη και παραμένει κολλημένη στα ίδια κιλά. Όμως, ακόμα και αν καταφέρεις να τη «ρίξεις», το τοπικό πάχος επιμένει.
Τα «ψωμάκια» έχουν εγκατασταθεί μόνιμα πια στα σημεία που απασχολούν την καθεμία, και η κυτταρίτιδα ποζάρει με θράσος μπροστά στον καθρέφτη. Η μόνη λύση για να απαλλαγείς μόνιμα είναι η λιποαναρρόφηση, και μάλιστα η πιο σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης, η SmartLipo.
Η λιποαναρρόφηση SmartLipo εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα, αναίμακτα και ανώδυνα, στην κλινική Cosmetic Derma Medicine, από έμπειρους και καταξιωμένους γιατρούς. Ο γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής στην Πάτρα, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης, μας ενημέρωσε για όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για τη συγκεκριμένη μέθοδο.
Τι είναι η θεραπεία SmartLipo;
SmartLipo ονομάζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση που πραγματοποιείται με laser και όχι με νυστέρι. Είναι μια διαδικασία ελάχιστα επεμβατική, εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές.
Πώς εφαρμόζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ο γιατρός, αφού εφαρμόζει τοπική αναισθησία, εισάγει από μια οπή του 1 χιλιοστού την ειδική κεφαλή του laser και η οπτική ίνα λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία απομακρύνονται ρευστοποιημένα με ειδική κάνουλα, ολοκληρώνοντας έτσι τη λιπόλυση και τη λιποαναρρόφηση. Τις επόμενες 15 ημέρες χρησιμοποιείται ένας ελαστικός κορσές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Ποια τα πλεονεκτήματα της λέιζερ λιποαναρρόφησης;
Η λέιζερ λιποαναρρόφηση Smartlipo κερδίζει στα σημεία την κλασική λιποαναρρόφηση με μεγάλη διαφορά:
• Είναι ελάχιστα επεμβατική και εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου- κλινικής και δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο.
• Είναι ανώδυνη τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά 
• Γίνεται με τοπική αναισθησία και όχι γενική ή υπνοχάλαση
• Δεν αφήνει σημάδια και ουλές
• Δεν απαιτεί ράμματα
• Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, την ίδια κιόλας ημέρα
Μεγάλο πλεονέκτημα; Λόγω της σύσφιξης που επιτυγχάνει το λέιζερ, αποφεύγεται οποιαδήποτε χαλάρωση (που συμβαίνει συνήθως μετά την κλασική) ενώ έχει θεαματικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα