Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ανύπαρκτες οι παιδικές χαρές στην Κυπαρισσία

Σχεδόν ανύπαρκτες είναι οι παιδικές χαρές στην Κυπαρισσία, όπως μας επισήμαναν γονείς της πόλης που δεν μπορούν να βρουν ένα δημοτικό χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά τους.
Η μοναδική παιδική χαρά που λειτουργεί σήμερα στην πόλη είναι αυτή που βρίσκεται στην παραλία και αυτή λίγων τετραγωνικών μέτρων, στην οποία αν πάνε μερικοί γονείς με τα παιδιά τους δεν χωράνε άλλοι.
Υπήρχε μια ακόμη παιδική χαρά δίπλα στο σταθμό του ΟΣΕ αλλά πλέον δεν λειτουργεί… και πώς να λειτουργήσει άλλωστε αφού τα χόρτα έχουν ξεπηδήσει από παντού και τα όργανα είναι σπασμένα και σκουριασμένα.
Μητέρα από την Κυπαρισσία που επισήμανε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, μας είπε πως είναι απαράδεκτο σε ολόκληρη την πόλη να υπάρχει μόνο μία μικρή παιδική χαρά. Μάλιστα σημείωσε πως την καλοκαιρινή περίοδο που αυξάνει σημαντικά ο πληθυσμός στην περιοχή, το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Τόνισε δε ότι κάποια στιγμή από το δήμο θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το ζήτημα και δεν είναι δυνατόν τα μικρά παιδιά να μην έχουν ένα χώρο για να παίξουν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια.
Βέβαια από όσο γνωρίζουμε, το ζήτημα αυτό δεν αφορά μόνο την πόλη της Κυπαρισσίας αλλά γενικότερα όλο το δήμο. Και ίσως θα έπρεπε να ενδιαφερθούν λίγο παραπάνω για τα μικρά παιδιά της περιοχής, που αποτελούν τους αυριανούς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα