Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Αλλαγές στη μίσθωση χώρων στην εμποροπανήγυρη Κυπαρισσίας

Αλλαγές στον τρόπο χρέωσης για τη μίσθωση θέσεων στην εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας αποφάσισε χθες ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, καθώς πλέον όλες οι χρεώσεις θα είναι ανά τρέχον και όχι ανά τετραγωνικό μέτρο, όπως ίσχυε σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι τώρα.
Οι τιμές που θα ισχύσουν θα είναι για το οικοδομικό τετράγωνο της πλατείας Απόδημου Ελληνισμού 72 ευρώ το τρέχον μέτρο, όπως και για όλο το μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου, όλο το μήκος της Ναυαρίνου και το τμήμα της Κολοκοτρώνη που είναι βόρεια της πλατείας. Για την Ευαγγελιστρίας από τη Βενιζέλου μέχρι την Κολοκοτρώνη η τιμή καθορίστηκε στα 63 ευρώ το τρέχον μέτρο, ενώ για τα πεζοδρόμια που θα καταλάβουν ψησταριές 103,5 ευρώ το τρέχον μέτρο. Για το οικοδομικό τετράγωνο 111 που είναι απέναντι από το ναό της Ευαγγελίστριας και παραχωρείται για λούνα παρκ η τιμή καθορίστηκε στα 9.000 ευρώ, ενώ η παραχώρηση θα γίνει μετά από κλήρωση.
Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής το κόστος για τους εμπόρους δεν θα μεταβληθεί, καθώς θα πληρώσουν περίπου τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης στην ίδια συνεδρίαση καθορίστηκαν και οι τιμές για την εμποροπανήγυρη που θα γίνει στον Αγρίλη, όπου θα δοθούν προς μίσθωση 600 μέτρα εκατέρωθεν του παραλιακού δρόμου προς 5 ευρώ το τρέχον μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα