Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Αντιδρούν οι αγρότες για την παραπομπή σε δίκη για το μπλόκο του Καλού Νερού

Αντιδρούν οι αγρότες για την παραπομπή σε δίκη για το μπλόκο του Καλού Νερού«Δεν μας φοβίζουν τα αγροτοδικεία, μας συσπειρώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς» τονίζει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Νίκος Σινάνης, καθώς ήδη σε αγρότες της περιοχής της Τριφυλίας έχουν φτάσει κλητήρια θεσπίσματα για να δικαστούν για το μπλόκο που είχαν στήσει πέρυσι στον κόμβο του Καλού Νερού, διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει και μάλιστα με δυναμική παρουσία πολλών μελών του.
Για εκφοβισμό και διάσπαση του αγροτικού κινήματος κάνει λόγο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νίκος Σινάνης με χθεσινές του δηλώσεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

«Καταρχήν όταν κλήθηκαν οι αγρότες για καταθέσεις με ανακοίνωση που είχαμε βγάλει σαν προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και σαν επιτροπή του μπλόκου, είχαμε πει ότι αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη σε οποιαδήποτε νομική δίωξη ασκηθεί ενάντια στους αγρότες. 
Ο Αγροτικός Σύλλογος είναι ενάντια σε όλες αυτές τις διώξεις και τον διασυρμό των αγροτών που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και τη διάσπαση του αγροτικού κινήματος από τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας. 
Εκτός από τα αγροτοδικεία του Σαμαρά που γίνονται το Νοέμβριο στην Καλαμάτα για την κατάληψη της Εφορίας, συνεχίζουν τα αγροτοδικεία των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το μπλόκο στο Καλό Νερό. Τέτοιου είδους ενέργειες και διώξεις δεν φοβίζουν, αντίθετα μας συσπειρώνουν και δυναμώνουν τον αγώνα μας για τα δίκαια αιτήματά μας. 
Το δικαίωμα της επιβίωσής μας δεν θα μας το στερήσει κανείς, αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον που τους αξίζει».

Κ.Μπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα