Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο ΣΚΑΪ με έβγαλε στα μανταλάκια αφού τον έκαναν νταντά από το Μαξίμου»

Κι όμως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ούτε σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό ούτε σε κάποιο διάσημο ραδιόφωνο.
Αντίθετα έκανε την ανατροπή και μετά την απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΪ μίλησε για πρώτη φορά στο σταθμό Aegean Voice της Νάξου και την εκπομπή «Σημεία και τέρατα» του καλού του φίλου Γιώργου Καμβύση. 

Ο δημοσιογράφος και τέως παρουσιαστής του «ΣΚΑΪ στις 3» ήταν ιδιαίτερα χειμαρρώδης στην πρώτη του συνέντευξη υποστηρίζοντας ότι η απομάκρυνση του από τη θέση του έγινε κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 
Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αφού αυτή προσβάλει το ήθος του! Ανάμεσα σε άλλα κυριότερα σημεία της συνέντευξης είναι οι παρακάτω ατάκες του: «Δημοσιογραφώ πάντα με την παραίτησή μου συντεταγμένη στον χαρτοφύλακά μου» «Ο σταθμός στον οποίο έχω εργαστεί τα τελευταία 6-7 χρόνια και με έχει αναδείξει…θεώρησε ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό που θέλω να πω.» «Δεν περιορίζεται στο να σε
στοχοποιήσει (η κυβέρνηση). Στο να βάλει έναν ολόκληρο μηχανισμό να σου επιτεθεί. Το γεγονός ότι παίρνει 5.000 το μήνα ένας τύπος που λέγεται Καρανίκας απλά και μόνο για να λέει ότι σήμερα θα πηδήξετε το Μπογδάνο, αύριο θα τα βάλετε με το Σρόιτερ… «Ο ΣΚΑΪ με έβγαλε στα μανταλάκια αφού τον έκαναν νταντά από το Μαξίμου»
 Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα