Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Τριφυλία: «Παίζουμε και τραγουδάμε για τον Γρηγόρη»

Με κεντρικό μήνυμα «Παίζουμε και τραγουδάμε για τον Γρηγόρη» θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις το τριήμερο 22,23 και 24 Ιουλίου στην Τριφυλία, για να βοηθήσουν όλοι μαζί στην αποκατάσταση της υγείας του νεαρού Γρηγόρη.
Για άλλη μια φορά η κοινωνία της Τριφυλίας ευαισθητοποιείται επιθυμώντας να σταθεί αλληλέγγυα σε ένα νέο παιδί, που μετά από μια άτυχη στιγμή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2016 ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον οδήγησε σε πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης.
Οι Σύλλογοι των Φιλιατρών με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας διοργανώνουν αυτό το τριήμερο εκδηλώσεων. Ετσι το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου στο κλειστό Γήπεδο Γαργαλιάνων οργανώνουν τουρνουά μπάσκετ από τις 19:00 ως τις 21:00.
Θα πάρουν μέρος οι ομάδες: Εράνη Φιλιατρών, Γ.Σ. Γαργαλιάνων ως συνδιοργανωτές, Α. Σ. Τριφυλίας, Δίων Κυπαρισσίας, Mad frogs (ομάδα από την Αθήνα ). Επίσης θα γίνει και αγώνας κορασίδων πριν τον τελικό, την Κυριακή.
Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών 16 μουσικοί και τραγουδιστές, οι Κατερίνα Τσιρίδου, Νίκος Πρωτόπαππας, Θέλμα Καραγιάννη, Αρετή Κοκκίνου, Στέλλα Καρύδα, Μήδεια, Χαριτίνη Πανοπούλου, Αννα Καραγεωργιάδου, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Χρυσάνθη Νικολοπούλου, Στέλιος Κρεούζης, Γιώργος Παντελάκης, Παντελής Ζυγαρόπουλος, BIG BAND και ο Γιάννης Καυκάς θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για το Γρηγόρη.
Σχετικό κάλεσμα γίνεται από τους διοργανωτές στο οποίο σημειώνεται: «Σας καλούμε να είστε μαζί μας στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης, στο τουρνουά μπάσκετ και στη συναυλία. Τα

έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του Γρηγόρη.
Ανεξάρτητα από την παρουσία του, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει τη δική του προσφορά αγάπης στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 485/748683-93».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα