Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Χειροπέδες στους γονείς - Φρίκη σε ισόγειο σπιτιού!



Πάτρα: Χτυπούσαν και έσβησαν τσιγάρα στο σώμα του βρέφους τους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
- Δεν χωράει ανθρώπου νους τα όσα αποκαλύπτονται για τα βασανιστήρια βρέφους μόλις 7 μηνών
- Οι γονείς το χτυπούσαν σε όλο το σώμα και έφτασαν στο σημείο να σβήνουν πάνω του τα τσιγάρα τους
- Σοκαρισμένοι οι γιατροί από τις σκληρές εικόνες που είδαν όταν έφτασε μπροστά τους το αγγελούδι
- Οι γονείς κράτησαν σπίτι το μωρό αλλά κάποια στιγμή φοβήθηκαν και αποφάσισαν να πάνε σε νοσοκομείο
- Η αστυνομία προσπαθεί να συμπληρώσει το πάζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης που σοκάρει την Πάτρα
Φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για τα βασανιστήρια ενός βρέφους, μόλις 7 μηνών, από τους γονείς του. Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται χθες το μεσημέρι (23-07-2017) όταν το άτυχο αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο από τους νεαρούς γονείς του.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα πιθανότατα από τσιγάρα που σβήστηκαν πάνω του. Συγκλονισμένοι είδαν την κατάσταση του παιδιού, το εισήγαγαν αμέσως για νοσηλεία και φυσικά ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αυτό που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη οτι τα τραύματα στο παιδί τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς, ηλικίας 19 και 27 ετών! Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομειο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα. Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το βρέφος τους. Προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά οι ώρες περνούσαν αργά και βασανιστικά για το αγγελούδι. Μία μέρα μετά φοβήθηκαν και αποφάσισαν να το πάνε στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο Πατρών.
Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β' αστυνομικού τμήματος Πατρών και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.
Η είδηση σοκ έγινε γνωστή από ανακοίνωση της αστυνομίας. Σε αυτή διαβάζουμε πως: ''συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο''.
Η τραγική είδηση προκαλεί οργή και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. Αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζευγαριού που δηλώνουν άγνοια για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Κάποιοι έχουν πει πως άκουγαν φωνές, αλλά κανείς δεν υποψιάστηκε τα όσα συνέβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα