Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη σάτυρος που ασελγούσε σε ανήλικες στα ασανσέρ - Κατηγορείται και για βιασμό

Συνελήφθη σάτυρος που ασελγούσε σε ανήλικες στα ασανσέρ - Κατηγορείται και για βιασμόΟι γονείς του τελευταίου θύματος, ενός κοριτσιού 14 χρόνων, είπαν πως ο δράστης ακολούθησε τη μικρή την ώρα που μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένουν
Χειροπέδες στον σάτυρο του Πειραιά πέρασαν την Παρασκευή αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον είχαν ως ύποπτο διάπραξης περίπου 10 επιθέσεων σε ανήλικες και νεαρές κοπέλες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Ο σάτυρος, φέρεται να ομολόγησε σχεδόν 100 επιθέσεις δίνοντας μάλιστα αναλυτικές περιγραφές για υποθέσεις που ήταν άγνωστες στην αστυνομία.
Οι γονείς του τελευταίου θύματος, ένα κοριτσάκι 14 χρόνων, είπαν πως ο δράστης ακολούθησε τη μικρή την ώρα που μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένουν, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προβεί ευτυχώς σε άλλες χυδαιότητες.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, εισέρχονταν μαζί τους εντός αυτών και προέβαινε, με χρήση βίας ή απειλών, σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των

οποίων αφορά ανήλικη, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χαρακτηριστικά ενδύματα που φορούσε κατά επιθέσεις του σε βάρος των γυναικών, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε επίσης η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα