Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Σύσκεψη για την κουνουποκτονία στη Μεσσηνία

Σύσκεψη για την κουνουποκτονία στη ΜεσσηνίαΗ πορεία της κουνουποκτονίας στη Μεσσηνία εξετάστηκε χθες, σε συνάντηση εργασίας, υπό την περιφερειακή σύμβουλο Αντωνία Μπούζα, συντονίστρια έργων και αποτελεσματικότητας της Περιφερειακής Ενότητας και εντεταλμένη σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού.
Όπως ανακοίνωσε η κ. Μπούζα, «διαπιστώθηκε ότι η πορεία του έργου καταπολέμησης των κουνουπιών κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και δόθηκαν οδηγίες για εντατικοποίηση των ψεκαστικών ενεργειών, σε περιοχές όπου υπάρχουν ακόμη εστίες κουνουπιών και έχουν ανακύψει τυχόν προβλήματα».
Ακόμα, ανέφερε ότι «η πορεία των έργων συντήρησης των οδικών αξόνων, παρά τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου με έμφαση αρχικά σε αυτό που οδηγεί σε προβεβλημένα τουριστικά θέρετρα και αρχαιολογικούς
χώρους της Μεσσηνίας, ενώ ξεκίνησε και η κοπή της αυτοφυούς βλάστησης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο».
Κλείνοντας, η κ. Μπούζα υποστήριξε πως «η προσοχή και η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι δείγμα πολιτισμού και υποχρέωση όλων των πολιτών. Ας είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας με τον καλύτερο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα