Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Αυλωνίτου: «Ο Βαρουφάκης κάνει σαν την Βουγιουκλάκη»


Σφοδρή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη, για τις νέες αποκαλύψεις μέσω του βιβλίου του, εξαπέλυσε η Ελένη Αυλωνίτου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν καν καλημερίσει σε τηλεοπτικό πλάνο επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών, σχολιάζοντας ότι «Βουγιουκλακίζει» και ότι κάνει σαν απατημένος σύζυγος, ενώ τον κατηγόρησε για ψέματα και υπερβολές, σημειώνοντας πάντως ότi διασκεδάζει. Η κ. Αυλωνίτου πήρε έμπνευση από τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με το οποίο ξεκίνησε ξανά η εκπομπή του ΣΚΑΪ στο πάνελ της οποίας ήταν, έπειτα από το διάλειμμα για διαφημίσεις.
«Επίτηδες βάλατε την Αλίκη… Εχω πει ότι »Βουγιουκλακίζει» ο Βαρουφάκης. Εχετε δει την »Υπολοχαγό Νατάσα»; Αυτό το πάθος, την υπερβολή…

Να το κάνει γυναίκα, εντάξει, αλλά να το κάνει άνδρας, τι να πω;», ήταν οι πρώτες φράσεις της κ. Αυλωνίτου. Οταν κλήθηκε να σχολιάσει τους διαλόγους του με τον Αλέξη Τσίπρα, το 2015, που αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο κ. Βαρουφάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε στο ίδιο ύφος. «Εχετε δει απατημένο σύζυγο; Ετσι δρα ο άνθρωπος. Ο κ. Τσίπρας είναι ευγενής άνθρωπος. Ο κ. Βαρουφάκης μας εξηγεί γιατί δεν είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας άκουσε τις προτάσεις του και του είπε »ευχαριστώ δεν θα πάρω» και τον έστειλε κιόλας. Τώρα, ως απατημένος σύζυγος προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί… Λέει ψέματα, υπερβολές, θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο… Μας διασκεδάζει πάντως».

Οσο για την αναφορά του κ. Βαρουφάκη στο βιβλίο ότι το βράδυ του δημοψηφίσματος ο πρωθυπουργός του είπε ότι φοβόταν να μην πάνε στο Γουδή, η κ. Αυλωνίτου σχολίασε: «Ο Τσίπρας θα πάει στο Γουδή, αλλά για να εγκαινιάσει το μετρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα