Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πρόεδρος ΣτΕ για την παρέμβασή του: Έκανα γαϊδουρινή υπομονή

«Υπήρχαν και άγαρμπες παρεμβάσεις από τη μία πλευρά, αλλά και άκομψες απαντήσεις από την άλλη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣτΕ.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε χθες το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, στη γιορτή για την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, λόγω της χθεσινής ηχηρής παρέμβασής του.
«Εκανα πολύ μεγάλη υπομονή αλλά ήθελα να μιλήσω σήμερα που είναι η ημέρα της Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως τόνισε, «μετά τη σημερινή παρέμβαση εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω. Υπήρχαν και άγαρμπες παρεμβάσεις από τη μία πλευρά, αλλά και άκομψες απαντήσεις από την άλλη» για να προσθέσει πως «δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα. Και στο μέλλον θα υπάρξουν και καλές και κακές αποφάσεις».
Μάλιστα, αναφερθείς στα περί δημοψηφίσματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως είναι στο μυαλό του και ειδικότερα το συνταγματικό Δικαστήριο. «Δεν έκανα τυχαία σήμερα αυτή την παρέμβαση. Εγώ έκανα αυτή την παρέμβαση σήμερα για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα», σχολίασε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα