Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Λεβέντης: Ούτε για κλητήρας δεν κάνει ο Τσίπρας αν έχει δίκιο ο Βαρουφάκης

Καρφιά για Βαρουφάκη και βολές κατά Τσίπρα από τον Β.Λεβέντη στη σκιά των νέων αποκαλύψεων που κάνει ο πρώην ΥΠΟΙΚ.

Καρφιά για Βαρουφάκη και βολές κατά Τσίπρα από τον Β.Λεβέντη στη σκιά των νέων αποκαλύψεων που κάνει ο πρώην ΥΠΟΙΚ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha ο Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζει πως ο Βαρουφάκης «ως οικονομολόγος είναι αξιόλογος αλλά στην στην πράξη όμως απεδείχθη ανεύθυνος.
«Το δόγμα Βαρουφάκη στηριζόταν στο ότι θα έκαναν πίσω οι δανειστές. Η Μέρκελ όμως δεν έκανε πίσω και η χώρα πήγε στον γκρεμό. Ο Τσίπρας παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη και τελικά ξεβρακώθηκε. Αν είπε ο πρωθυπουργός να κατάσχουν τα 16 δισ. ευρώ για να τα δώσουν στον κόσμο με τις τράπεζες κλειστές, τότε ούτε για κλητήρας δεν κάνει ο κ. Τσίπρας, αν επαναλαμβάνω τα είπε αυτά για τα οποία τον κατηγορεί ο Βαρουφάκης» ανέφερε.

Για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον Guardian, ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Αυτά που δήλωσε ο πρωθυπουργός συνομολογούν επιπολαιότητα και ανωριμότητα. Αυτοί οι άνθρωποι που μας πήγαν στην καταστροφή, θέλουν τώρα να μας σώσουν».
Τέλος για τη Δικαιοσύνη και την κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε:«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν βάλει στη μέση τη Δικαιοσύνη και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιες αποφάσεις της. Χρειάζεται σοβαρότητα με τον θεσμό της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα